Wednesday, February 24, 2010

OPI- Hot- Spicy

Tekrar OPI in Hong Kong koleksiyonundan bir renkle sizlere merhaba diyorum.

DSC07851


Cok guzel, yumusak bir portakal rengi. Cok ben portakal rengiyim diye bagirmiyo. Ben cok begendim. Her zaman ki gibi surumu kolay oldu. Yaz aylari icin gene cok ideal bir renk.

DSC07855


Ismide hot&spicy olunca bana direk Asya yemeklerini animsatti. Bilmem severmisiniz ama ben cok duskunu olmasamda severim. Ama aci olmasin mumkunse :)

DSC07853

Iste bu da bir top coat rezaleti ornegi:

DSC07878

Sizinle bunu paylasmak istedim. Her zaman ki gibi ben guzel guzel ojemi surdum, konad dizaynimi yaptim. Bir sure kurumasini bekledim. Ve tatataaa Sally Hansen top coat imi surdum ve bin pisman oldum. Ne kurudu, ne de kurumasini birakin surerken ne hale getirdin sen benim ojemi ah be dedim ve onlari tirnaklarimdan cikarttim. O kadar surdum, susledim kullanamadan sildim :(


xo

12 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Anonymous said...

Wow, that is gorgeous! You know, I only have ONE orange polish? I've been on the lookout for more, and this looks really great.

Marjo on makeup frenzy said...

Zuzu'cum ojenin rengine bayıldım ve evet sende gördüğüm bir ojeyi daha listeme yazdım :P Tam yazları sıkılmadan süreceğim renk bu :) Konad için de maalesef her marka top coat olmuyor, kimileri Konad'ı bozuyor, genellikle Konad'ın top coat'unu öneriyorlar, ben evdekilerle deneme yaptım flormar ve seche vite ile bozulmuyor, varsa onları kullanabilirsin.. yine de son siparişimde konad'ın top coat'unu aldım rahat ettim :)

sunset said...

renk süper iddalı :)

http://sunsetvillage.blogspot.com/

Hande said...

süpermiş bu bayıldım !

Lokum Hanim said...

Asami: yeah thats really amazing colour for summer.Definitely get this one, you will not regret :)

Marjo: Canim renk super, portakal rengi ama fosforik olmadigindan sanirim boyle tuhaf durmuyo cok rahat kullanirsin. Ya sorma cok kotu oldu, bende seche vite var cokta memnun da hani hem yeni bisey olsun, hemde cok agir kokuyo seche vite bunaltiyo beni surerken :) Ama olmadi bende haftaya konad siparisi vericem top coatta eklemeyi planliyorum yeni platelerimle :)

Sunset & Smileofmakeup: evet renk super. Hatta oyle ki bi tane daha alip depolamayi dusunuyorum :))

inci duru said...

Wayyy renge bak süperr bayıldım. :)

Lokum Hanim said...

inci duru: bende :)

Trincess said...

eger tirnagina surerken fircayi tirnagina hic degdirmezsen, yani "hover" yaparak surersen, siyah ojeyi suruklemeyecektir =) sally hansen'in hangi top coat'ini kullaniyosun? insta-dri tavsiye ederim ben 15 saniye gibi bir surede kuruyor =)

Lokum Hanim said...

Cildirdim bi an o kadar emek verdim, pit diye kendim mahvettim :( Evet bidaha onu kullanicagimi sanmiyorum ama kullanirsam eger bu yontemi deneyebillirim :) Diamond Strenhgt i kullanmistim senin dedigini almaliyim hemen cunku en buyuk dert kurumuyolar. Bu arada Seche vite den de inanilmaz memnunum ama cok agir kokuyo :)

Trincess said...

konad tarihimde o kadar cok mahvolmus manikur var ki... sadece en baslarda normal oldugunu dusun. gittikce ustalasacaksin =) isin sirri, orta boy bir top kadar cilayi tirnaginin dibine damlattiktan sonra, fircayi hic tirnaga degdirmeden dikkatlice, hizli ve tek harekette uca dogru suruklemen. tirnagi dikey olarak ikiye boldugunu dusun ve iki harekette tum tirnagini kapamaya calis. cila kuruduktan sonra uzerine bu sefer duzgunce bir kat cila cekersin. benim cogu resmimde tirnagimda en az iki, bazen uc kat cila var. cabuk kurudugu icin sorun olmuyor, kalinligini da ayarlamayi zamanla ogreniyorsun =) ama kesinlikle insta-dri tavsiye ederim... mega shine alma cunku fircasi sentetik. onunla asla konad yapamadim ben... baska bir fircayla kullanirim diyorsan al ama =)

Lokum Hanim said...

Ay cok tesekur ederim bir daha ki konad maceram da bu sekilde surmeye calisicam :)

Rhea said...

fantastic color! wow! looks so fun!

Post a Comment