Thursday, March 11, 2010

Mac- Blue India- Vestral White

Bugun bu postu yazmak istemiyorum neden hic bi fikrim yok. Sanirim renkleri sevmedim, ondan tepki veriyorum :)

Abd'de bugun piyasaya cikan Give Me Liberty of London koleksiyonuna ait 2 renk.

Today I want to write about 2 new nail polishes from Mac's new collection- Give Me Liberty of London.



Ilk once Blue India. Is cikisi yolumun da ustunde olan alisveris merkezine ugradim. Sonra Mac standi onunden gecerken bu rengi gordum. Benim olmali dedim. Zaten sans bugun cikmis onlarda :)



Rengi mavi gri olarak tanimlayabilirim.Renk guzel ama Mac den beklemedigim bir kalite :( Yogunluk berbat, ben normalde 2 kat surerim ojeyi ama bunlarda olmadi. Ozellikle Vestral White 3-4... kat surmeli.




Dedigim gibi renk cok guzel. Bence sizde evinizde cok rahatlikla bu rengi elde edebilirsiniz. Deneyin lutfen, beni de bilgilendirin :)

Briefly, I love colors. One is Blue India which is blue-gray, other Vestral White. Specially, Blue India is perfect for Konadciure base. But quality made me really disappointed. I was expecting more than this from MAC. It isn't thick enough to apply. I put 3 layers but still, not enough.

Ama siseleri sirin, sevdim onlari. Bu koleksiyonun siselerinin ustunde bide bu guzel kus var.



I like bottles, so cute!

Tabii gidince oraya baska seyler almadan da olmazdi. Bu bir makyaj blogu degil kesinlikle de onlar gibi yorumlar yapamam sizlere ama bunu paylasmam gerek :)

Petals & Peacocks adli ruj beni benden aldi. Cok guzel bi fusya rengi. Korktunuz di mi fusya dememle :D Ben de kesinlikle cok iddiali renkler kullanamam ama bu bambaska :)



Fuchsia lipstick is from Mac's new collection. (Petal & Peacocks)

Umarim rengi anlatabilmistir fotograf :)

Prim & Proper adli alligi, Dame's Desire ve Birds & Berries adli farlari ve bir de Shell Pearl pudrayi aldim. Ama pudradan cok emin degilim. Biraz kullanmadan beklemeyi dusunuyorum. Bakalim eger makyaj bloglari severse, kullanmaya deger anlamina gelir :) Aa hatta bitane daha ruj aldim Creme Sheen 'Ever Hip'. Normal zamanlarda kullanmak icin, var yok arasi cok guzel bir seftali rengi :)



First two swatches are eye shadows, last one is powder blush.

Basta da dedigim gibi makyaj urunlerinin yapilari, karsilastirmalarini yapacak kadar bilgim yok. O nedenle yapilari hakkinda sizi yaniltmamak adina yorum yapmiyorum.Ama o ruj baska, onu alin :)

It is hard for me to write about make up stuff. I don't have enough experiences to compare them with others. So I don't want to make your mind confused. But lipstick is amazing :)

XO

12 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

janel said...

Bana da yapilabilir gibi geldi gri mavi renkli olan.Belki denerim :)

Nilgün Komar said...

canım güle güle kullann... ojelerin renklerini sevdim..
yoğunlukları istediğin gibi olmayışı üzücü ama tek açık renk bir kat sürüp çıkayım dersen olabilir ben bazen öyle yaparım renkli cila gibi duruyor o zaman..

Elif UYSAL said...

Yaratıcı blogger ödülünü almak üzere bloğuma bekliyorum seni:)

Marjo on makeup frenzy said...

Canım çok şeker şeyler almışsın, renkler çok tatlı, güle güle kullan :D Blue India çok güzel görünüyor, sırf şişesinin hatırına alacağım, MAC 40 bin yılda bir çıkardığı koleksiyonun oje şişesine resim bastırır, koleksiyonumda olması lazım xD MAC ojelerin yapısını ise hiç sevmiyorum, çok çabuk soyuluyor bir de. O kadar paraya OPI kadar dayanıklı olsa bari.

Lokum Hanim said...

Kutsal Hatun: Dene lutfen :) Tam senlik bi durum, kesin becerirsin :)

Celebi74: Tesekur ederim canim. Yok iste bu renklerde olmuyo tek kat, cila gibi durmuyo. Dalgali kaliyo, bende hic hoslanmiyorum :(

Pride: aa cok tesekur ederim, hemen geliyorum oraya :) Bu arada cok uzuldum basindan gecen o talihsiz olaya, inceledim ne kadar cok insanin yazisi var. Ayip!

Marjo: Cok tesekur ederim kuzum. Bi an bi pismanlik yasadim bu kadar seyi ne yapicam diye ama senin yorumuyla iyi yaptim dedim :) Ya inan oyle soyulcak kadar tutmadim tirnaklarimda cikarttim direk :) Dur bende bulasik testi falan yapayim bi ara :) OPI ler bambaska ben onlarla ask yasiyorum :D Bide bunlar OPI lara gore cok daha pahali, yazik.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss said...

güle güle kullan hepsi harıka görünüyor canım rujun rengide benı benden aldı valla dudagında da resım eklersen çok sevınırım...

Manicure Time said...

Blue India is amazing!!!:-D

Lokum Hanim said...

MyPrincesss: Di mi cok guzel, arti kalici oyle pit diye ucup gitmiyo :) Ya denerim cekmeyi becerebilirsem tabii ki de koyarim :)

Manicutre Time: color is great!!

Rhea said...

Blue India is gorgeous!!!!!! & I'm Indian =)

Anonymous said...

yaa mac in rengini çok beğenmiştim ama biraz adi demişs herkes. oysaki rengi harika .

Happiness is a Warm Gun said...

ojelerin renklerine bayıldım

Lokum Hanim said...

Rhea: Sure color is perfect!

Tropik Ruya: Renk cok guzel ama surumu icin en az 3 kat gerekli :) Bence evde de cok kolay elde edilebilir :)

HAppiness is a Warm Gun: bende ama sadece renkleri :)

Post a Comment