Sunday, March 14, 2010

Orly- Rage

Piril piril bir bronz rengi...



Orly'nin yeni koleksiyonu Foil Fx' den. Tabii ki de minxler gibi puruzsuz bir sekilde olmadi.

Renk cok guzel, bu rengi daha once hic bir markada gormemistim. Ama bunun bu isiltilari beni bitirdi. Her yerdeler. Kenarlari temizlemek sorun, surmek ayri bir sorun oldu. O nedenle zaten biraz oje kalintilari hala mevcut!



Sanirim Orly hakkinda ilk postum hemen oje hakkinda birseyler demem gerek. Ben onlari China Glaze le cok benzestiriyorum. Benim icin Orly, China Glaze' in kucuk kardesi. Bunun nedeni de China Glaze'i daha onceden tanimamdan, yoksa aralarinda hic fark yok. Surumu kolay, fircasi ideal kalinlikta, oje yogunluguda bu renkte gayet iyiydi. Genelde yogunluk ve surum renkten renge gore degisiyor.



Yardim: Biliyorum sizler de benim Turk markalarini anlatmami istiyorsunuz. Inanin bende herkesin bulabilecegi ojeleri tanitmak istiyorum. Bu nedenle bircok firmaya onlari nasil edinebilecegim hakkinda mail attim, inanin hala cevap bekliyorum. Simdi sizden istegim, herhangi bir irtibat adresi, telefonu, mail adresi biliyormusunuz? Bir ara Flormar in bloglara yolladigi setler vardi, belki o zamandan biriniz de adres kalmistir. Elinizde bir adres varsa, benimle paylasirsaniz cok sevinirim.

XO

4 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

ANNEMİNELİ said...

Canım ne renkli blogun var.Ne şirin oje rengi,Güzel zevklerini takip ediyorum.Herşey için ellerine sağlık.SEvgilerrrrr....

dyt.kelebekdiyeti said...

nivea nın 45 snde kuruyan şu turbo ojelerinde var. bende de :)

Marjo on makeup frenzy said...

Çok güzelmiş! Bayıldım bu renge. Simli olsun ben uğraşırım bu güzellik için :D MAC Tan pigmenti şeffaf ojeyle karıştırdığımda da sanırım benzer rengi elde ediyor olabilirim, pigmentleri oje yapmayı seviyorum ben ama sanırım o daha koyu bir renk oluyor.

Lokum Hanim said...

Annemineli: Nasil mutlu oldum. Cok tesekur ederim. Hem sizin hem de Aysegul un blogunu bende zevkle takip ediyorum :)

Kelebek diyeti: Aa bende Turk marka ojeleri denemek cok istiyorum. Artik gelince bir depo yapicam :) Nivea45 yazdim kenara:)

Marjo: Evet, renk cok guzel. Ama dert iste surmek. Asil surmekte degil sorun, temizlemek cok cilgin :) Her yerdeler ozellikle de luxe uff.. Ay hic denemedim. Ben o kadar becerikli degilim ki ama denicem bende de var o pigment :)

Post a Comment