Saturday, March 20, 2010

Phyto- Sac Urunleri

Merhaba,

Bugun sizlerle benim senelerdir bikmadan kullandigim Phyto'nun urunlerini paylasmak istiyorum :)



Ne zaman saclarim dokulmeye baslasa veya saclarimda cansizlik hissetsem iste onlar benim kurtaricim olur :)

En sagdaki benim vitaminim Phytophanere... Sac ve tirnaklar icin 2 ay sureli bir uygulama. Kesinlikle tavsiye ederim... Tirnaklarim inanilmaz guclendi. Hani kirilmalar, soyulmalar falan hepsi bi anda cozuldu :) Saclarim daha bi parlak oldu, cansizliktan cikti.. Sac ve tirnak sagliginda en onemli unsur beslenme.. Ama bende buyuk bir cogunluk gibi bu konuda cok basarili degilim...

Ortadaki spray ise dalgali-kivircik saclarin daha hacimli ve belirgin guzel kivircik olmasini sagliyor. Benim saclarim kuruttugum zaman duz, kendi halinde dalgalari olan cok cesitli bir sac turu :) Saclarimin kivircik olmasini istedigim zaman iki pispis yapiyorum ve iste dalgalar en guzel haliyle benimle :)

Turuncu John Frieda Hair Serum a gelirsek. Ben onu Phyto Anti Frizz serumun yerine kullaniyorum. Phyto nun serumu da inanilmaz guzel bir urun. Islak saclara findik buyuklugunde uygulamak yeterli. Inanilmaz yumusak ve parlak yapiyor. Benim sorunum sac uclarim kurudugu zaman cok sert oluyor. (Saclari cok fazla islem gecirmis olanlar bilirler demek istedigimi ) Iste o sertlige cozum ... John Frieda ise ayni, Phyto'nun daha ekonomik olani.. Amerika'da 9.99 dolar :) Phyto Serum ise en son aldigimda 29.99dolar idi...

Ben Phyto urunlerinin nerdeyse hepsini kullandim. Cogu sampuanini, ampullerini, serum cesitlerini ,... Cok memnunum, fiyatlari biraz pahali ama tavsiye ederim :)

XO

http://www.phyto.com/

Hamis: Ankara'da Kizilay da moda carsisinda alt katta kozmetik urunleri toptancisi var. (Orhan'di sanirim magaza ismi) Ben Ankara'da iken ordan temin ederdim. En uygun fiyatli orda satiliyordu, bi bakabilirsiniz.

3 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Kız kıza toplandık said...

John Frieda Hair Serum u bende kullandim. Birde body shop grapeseed glossing serumu oneririm. Cok sik sac masasi kullanan biri olarak iki urunude cok sevdigimi soyleyebilirim. Saclari isiya karsi ikiside cok guzel koruyorlar. Sevgiler,
kkt

Kız kıza toplandık said...

Ayrica birde yine body shoptan cottonseed curl boost var..Oda iri kivirlar yapmak icin super bir solusyon. Aklima gelmisken bunuda ekleyeyim dedim :)

Lokum Hanim said...

Ay bak nasil sevindim onerilerine :) Ben hic body shop denemedim, hemen edinelim, deneyelim :) Cok cok tesekur ederim canim =)

Post a Comment