Thursday, April 29, 2010

Surpriz--- Giveaway2

Scroll down to read English!

Bu yazi insideofmypurse.blogspot.com' a aittir.
This post belongs to insideofmypurse.blogspot.com

Suprizzz !!! Hani cok sevmistiniz ya benim cirkin baykus yuzugumu iste buldum onun kardes versiyonunu hemde cok daha sirin :)

Ve simdi bu guzel yuzuk icinizden birinin olucak. Nasil mi cok kolay sadece izleyicim olun ve buraya yuzuk hakkinda minicik bir hikaye yazin. Iste bu kadar :)

Ha ben yazamam hikaye zorlanirim mi dediniz tamam bari bikac kelime yazin ki kazanma sansiniz olsun :)

1 Mayis da yayinliyorum son katilim zamanini da 19 Mayis olarak belirliyorum. Bu sefer cok uzun olmasin :)

Kazanani ilk oncelikle yazilan hikayeye yada kelimelere gore belirlemeye calisacagim ama eger cok zorlanirsam yeniden Random.org a basvurmayi dusunuyorum.


Hadi bekliyorum guzel hikayelerinizi :)

Yorumlari son tarihe kadar yayinlamayacagim ki herkesin kendi hikayesi, kelimeleri olsun :)

MAIL ADRESLERINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN!







My second giveaway :)

Thats a ugly owl ring...

Should I say something about ring :D So stylish!!!!

Love love love... Also, I have like that ring too...

Now, how to win this ring?

So easy,

Be my follower and leave me a little story about this ring :) Thats it!

Oo if you are saying ''I am not good at stories'' so please at least leave some words about this goodie :) So, you can be in the game :)

It will finish May,19 on pacific time ! I will select the winner by myself or Random.org. I am not sure :)

Ps. I will not publish comments until May, 19. So everybody can have their own stories, words :)

DON'T FORGET TO WRITE EMAIL ADDRESS!!


Kisses, XO
Zuzu

57 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Anonymous said...

haha i'm a follower, and im trying to think of a story.

once upon a time, there was this cute little owl ring, who lived in a tall tall oak tree. the only problem was, the little owl ring couldnt fly! so all he did was sit and wait until he thought he could fly. and all of a sudden, he starts to fall! and before he lands on the ground, i come out of the sky and put that little owl ring on my finger! so he knows he'll never fall again.

the end!

LOLL :D

FitterTwit said...

Wow... that is a gorgeous ring!!! I LOVE IT! So, once upon a time there was a beautiful princess...Princess FitterTwit. She lived in the woods and was very afraid... hello, it's really scary in the woods especially at night, hahahaha! Anyways, she was very afraid and one night a handsome prince happened upon Princess FitterTwit's cottage seeking food and rest but Princess Fittertwit would not open the door. "Who are you?" She shreeked to the trespasser on the other side of her shallow wooden door. "I'm a handsome prince come seeking food and rest. Will you not open the door?" "No!" Cried Princess Fittertwit, "this is the woods and I'm very afraid."

"What if I offer you protection? Would you open the door then?" After hearing Princess Fittertwit's shreeks, the handsome prince was compelled to see from whom they came. "But how will you give protection if I won't open the door?" Inquired the princess. "Simple," said the prince with a chuckle, "I will send in my owl. He will protect you from even the slightest of dangers."
"But how will you get an owl in if I won't open the door for you?" Princess FitterTwit's voice was still quite shrill as she spoke. "Again, that is quite simple, my fairy godmother has charmed my great owl so that it can be worn on your finger as jewelry, but the moment danger becons, he comes to life to thwart it. I will simply push my owl through the crack at the bottom of the door." No sooner did the prince say these words, a beautiful owl ring appeared at Princess FitterTwit's feet. She quickly put the ring on her finger and with a deep breath opened the door. To her surprise, an ugly man whose face DID NOT match his voice was standing at her threshhold holding a gun pointed at her, "Really!?! You believed all that? That ring you're wearing is from the last cottage I held up. Now give me all your money and all your jewels! Don't you know not to open your door for strangers." To HIS surprise, the owl did in fact come to life weightlessly flying off Princess FitterTwit's hand to attack and kill the would-be robber. "Don't you know to be afraid of princesses living alone in the woods? We may not be who we say we are either!" FitterTwit cackled as she admired the beautiful new pet on her finger, read aloud from her spell book and gave the bubbling brew in her cauldron another stir.

Bucanni said...

Hikaye yok ama bilgi var :)
sevgiler...

Baykuşların görme ve işitme kabiliyetleri son derece hassastır. Çok az ışıkta avlarını yakalayabildikleri gibi, zifiri karanlıkta da işitme duyularıyla yerini tespit ederek yakalarlar. Kulakları, en küçük hışırtıyı işitebilecek duyarlıktadır. Hassas kulaklarıyla, gecenin sessizliğinde uçan pervanenin kanat sesini veya bir tohumun çiğnenişini, hatta tam sessizlikte düşen iğnenin sesini bile işitebilirler.
Baykuşun geniş yüzü, nispeten sert ve kavisli tüylerle kaplıdır. Tüyler bir kepçe gibi sesleri toplar ve kulağa yansıtır. Bazı baykuş cinslerinin kulak delikleri öyle büyüktür ki, başın yan tarafını tamamen kaplar. Ayrıca baykuşların başı geniştir ve kulakları diğer kuşlara göre birbirinden daha uzaktır. Böylece ses dalgası bir kulağa çarptıktan sonra diğerine gelir. Baykuş bu son derece küçük zaman aralığı içinde sesin geldiği yönü tayin eder. Baykuşların ilginç özelliklerinden biri de kulaklarının perdeli oluşudur. İstedikleri zaman açar, istediklerinde kaparlar. Dinlenme halinde ve yavaş uçuşlarında kulak perdesini açar, hızlı uçuşlarında ise kaparlar.

Kaynak:http://tr.wikipedia.org

Anonymous said...

Bir güzel baykuş prenses varmış hep oje sürermiş üvey annesi birgün oje kokusuna dayanamayıp ojeleriyle birlikte kapının önüne koymuştur baykuş prensesi..O da ojeleriyle birlikte baykuş ormanına doğru yol almış gitmiş..gitmiş..ve birde ne görsün..Minik bi şato çok bitkin haldeymiş hemen girmiş eve, ojelerini tazeleyip uykuya dalmış..Sabaha karşı 3 küçük baykuş cüce gelmiş evimizde ne işin var diye bağırmışlar olanları anlatmış baykuş cücelerede 3er tane oje vermiş..bla bla bla mutlu mesut ojeli bi hayat yaşamışlar^^

Did Dans La Mode said...

Bir gün bir kız diye başlamak isterdim ama şu an sıfır yaratıcılık :) baykuşlardan çok korkarım ama bu baykuş benim parmağımda olursa tüm korkum geçer :)hem de hediye zuzudan olunca bu hediye beni çok mutlu eder :) Bence süper oldu hahaha :)

geveze baykuş said...

merhaba zuzu. sabah maillerime bakarken takipçin olan bir arkadaşımın linkini bana yollamasıyla blogunu keşfettim. tam bir baykuş delisi olduğumu ve takılara düşkünlüğümü bildiğinden baykuş yüzük give awayini bana haber vermek istemiş sağolsun.
ben de şansımı denemeye karar verdim. nereden başlasam...

***

yirmili yaşların ortasında genç bir kadın, otuzlarının sonunda bir adamla tanışır. ilk görüşte kanları kaynar birbirlerine, kısa sürede de sevgili olurlar. kadın delidoludur, adam aksine ağırbaşlı. bir şekilde dengelerler birbirlerini ama her şey gizli yaşanır iş çevreleri, arkadaşlar bunca yaş farkına ne der korkusuyla. adam baykuşlara sevdalıdır, kadına da bulaştırır. önce koca gözlere vurulan kadın, daha fazlasını görebilmek öğrenebilmek için araştırmaya başlar uğursuz addedilen bu muhteşem kuşları. tam olarak nerede, ne zaman bu yafta yapışır baykuşa, bulamaz. aksine, bulduğu, eski kültürlerde baykuşun bilgeliği temsil ettiğiyle başlayan pek çok güzelliktir... baykuş fotoğrafları, bibloları toplamaya o günlerde başlar.

gün gelir, adamla yolları ayrılır. o günlerden geriye bir baykuş dövmesi bir de baykuş sevgisi kalır.

araya zaman ve başka adamlar girer. birine daha sevdalanır kadın, bu defa tüm hayatını değiştirecek bir karar da alır. ömrünün kalanını bu adamla geçirmek üzere hazırlıklar yaparken, davetiyesine de dala tünemiş 2 baykuş kondurur. dişinin başında duvak, erkeğin boynunda papyon.

zaman içinde papyonlu baykuş üzer duvaklıyı. sürdüğü ojeden taktığı yüzüklere, dövmelerinden giysilerine varana dek her şeyini kıyasıya eleştirir. derken büyük anlaşmazlıklar gelir, yine yollar ayrılır. o günlerden geriye kötü bir evliliğin unutulmaya çalışılan hatırası ile davetiyedeki baykuşların ilk taslak çiziminin çerçevelenmiş kopyası kalır...

adamlar gelir, adamlar gider. kadın baykuşlarıyla yalnız kalır ama üzülmez. kendine hasret yaşamaktansa, yalnız ve özü gibi olmayı tercih eder. mutluluk bilge kuşların kanadında, mutluluk istediği gibi yaşamaktadır...

gökten 3 baykuş iner. biri tannesi'nin çatısına konar, ödülü haber verir. biri gmaille uçar, geveze baykuş'a haberi taşır. biri de geveze baykuş'un kazanmak istediği yüzük olur zuzu'nun parmağına konar... geveze ersin muradına, baykuş konsun parmağına...

***

dövmemin ve bugün taktığım yüzüklerimin fotoğraflarını mailine yolladım. sonucu merakla bekliyorum. sabah sabah iş telaşı başlamışken eskiyi hatırlamak ve küçük bir kaçamakla bunları yazmak gülümsetti beni. teşekkür ederim :)

selamlar...

YETENEK-SİZİN said...

Günlerden bir gün zuzunun parmağındaki baykuş yüzük konuşmaya başlar.
Baykuş yüzük önce seslenir "zuzu zuzu"diye ama zuzu sesin nereden geldiğini anlamaz.
Baykuş yüzük yoğun çabaları sonucu zuzuya sesini duyurmayı başarır, buna çok şaşıran zuzunun ağzı açık kalır.
Z: sen nasıl konuşursun? der
B: Ben tılsımlı bir yüzüğüm, bu benim hiçte zor değil der.
Z: Ama ama bu imkansız, sadece masallarda olur der.
B: Eğer beni iyi birine hediye edersen, sen ne istersen onu gerçekleştiririm der.
Z: hmm... biraz düşüneyim der.

Zuzu biraz düşünür taşınır ve isteklerini baykuş yüzüğe iletir. Baykuş yüzüğüde iyi birine hediye etmek için blogunda araştırma yapmaya başlar.

Bakalım bu yüzüğün sahibi kim olacak diye ikiside meraklanır.

Bu hikayenin devamında yüzük sahibine gider, Zuzuda isteklerine kavuşur:)

NOT:
Canım, aslında yüzük için yazmadım sadece bu fikir hoşuma gitti. Benim tek istediğim senin konadların:)))

Nilgün Komar said...

şekerim zuzum; çok beğendim bende çok tatlı duruyor.. bende katılacağım bende bende :)))

hayal perest said...

madem bi kaç kelime yazmak gerek

Bİ KAÇ KELİME:) ozaman

HnD said...

Slovakyadan kocaman merhaba...
yüzüğe bayıldım.kızıma okuduğum masallardan etkilenmişim sanırım baykuş bana hep bilgeliği çağrıştırır.geceyi ve yalnızlığı.kızıma pijama gibi bişeyler alacaksam özellikle baykuş desenli olanları tercih ediyorum.bir önceki hediye çekilişinde olmadı belki bu defa olur diyerek katılmak istedim ben de.
adresim ; handeb0@hotmail.com

herkese sevgiler...

hayal perest said...

bilgeliğiğin asilliğin sembolüdür her nedense görünüşünden dolayı bazı insanlar onu ugursuz diye adlandırsada çok asil bir hayvandır ....

April said...

baykuşların en önemli özelliği, bakışlarıyla avını hipnotize etmesidir...
peki ya, bir parmağa takıldığında nasıl bir etki çemberi yaratabilir?
deneyip görmem için, şanslı ben olmak istiyorum :)

j.d. said...

bendeki çirkin baykuşcuk kendini çok yalnız hissediyormuş.sahibi ona hep küçük baykuş arkadaşlar aramış aramış ama bulamamış...çirkin baykuşcuk hiçbir zaman arkadaşı olamayacağını düşünmeye başlamış.fakat sonra j.d. ne görsün?!zuzu çirkin baykuşcuğun daha tatlı olan küçük kardeşini bulmuş hemde onu hediye olarak veriyomuş.bunu duyan j.d. hemen çirkin baykuşcuğa bunu söylemiş.baykuşcukta şimdi küçük sevimli baykuş kardeşin ona çıkmasını bekliyo,umarım elleri boş kalmaz.iki kardeş baykuşcuk birbirlerine kavuşurlar :)

nihrida said...

What a great giveaway. I love big chunky rings - only if they're beautiful of course and this one is.
I should win it, that's for sure. I love animals, and I'm such a smart-ass sometimes (owl represents wisdom here). =) With this ring I'd be a smart ass even if I had my mouth shut. XD

I'm not sure what kind of a story you'd like to hear... Hope this is OK.

Thanks!

amerseksasa at hotmail dot com

P.S. I'm a follower via GFC.

yıldız said...

aman yarabbim ne güzel yakışmış , ama eller güzel ne taksan gidiyo:)
herkese bol şans;)

Anonymous said...

enter me please :]
absolutely in love with that ring,
just gorgeous!

(fingers crossed for this)

bd said...

Geceleri tek düşündüğü oymuş ondan uyuyamazmış...Bir gün onunla olmasını dileyerek gökyüzünde süzülüşünü izlermiş o Beyaz'ın...Tüyleri o kadar beyazmış ki bir bakan bir daha bakar büyülenirmiş...O tekmiş,ulaşılmazmış...Nerede,ne zaman ona aşık olduğunu hatırlamıyormuş.Sanki onunla hayat bulmuş gibi geliyormuş...Beyaz'dan öncesi yokmuş...Sonrası zaten O'ymuş...Bir gün gökyüzünde birlikte uçmayı bekleyerek hep O'nun olmaya karar vermiş...

bdeniz101@hotmail.com
Böyle bir şeyler işte:)

Akuma Kanji said...

Ahahah, I don't know if the story is to be left here in the comments section so I'll leave it here anyways. That ring is not that ugly :P It's quite cute! :D so, anyways, my e-mail is akuma.kanji [at] gmail [dot] com and my story for the ring is:
«There was a puppet girl with three hearts designed to absorb the sunlight to stay alive. During the nights she would mutate into a howl to survive by night lights. This was her life since always and when she reached the age of 25 her body needed more than what she could get, she knew it 'cause her grandmother told her so - "When you reach 25 years old, You and I will know my time has come and your life will be about to begin." . One night, instead of turning into a owl, she writhed in pain ("can puppets feel pain??" she thought), her grandmother looking at her with a calm expression, the girl felt something being pulled out from her chest and suddenly it all stopped. She looke to where her grandmother should be standing and she found an owl looking ring with two shiny stones in each eye. She picked it up and the ring whispered - "Live now like I did, enjoy every second of your life 'cause you won't be a puppet anymore. You are human and I'll be your strenght. I love you." And the ring shut up forever, only the eyes kept shining, absorbing all positive energy to the girl's body. Whenever they weren't shining, positiveness was away from the girl. But she knew it was meant to be like that. After all humans are surrounded by good and evil, but having that ring on her finger was enough to keep living and looking at it would always bring a smile to her face.» THE END
Hope you like it :P

Rena said...

LOL!

This little owl used to work for the TOOTSIE POP company! I remember seeing him in those TOOTSIE POP commercials, "Ah-1, ah-2, ah-3 licks til you get to the center of the TOOTSIE POP!" *CRUNCH!

Well, I guess he ate too many of those TOOTSIE POPS so he became one himself...but instead of a pop, his head got made into a RING instead! LOL

So here is his...up for grabs in a giveaway!

shimmering_stardust22ATyahooDOTcom

<33 Rena

buket said...

bu yüzük o yüzükkkk ya ben şahsen çok çok istiyorum kazanmayı yalnız şunu söylemeden geçemicem her postunu dikkatle okuyorum o fotoğraflar beni benden alıyor benim cesaret edip süremeyeceğim renkleri snn tırnaklarında görmek çok hoşuma gidiyor ve bana cesaret veriyor umuyorum ki o sevimli baykuş benim parmağımda yuva bulsun xoxo
madmadamerocks@gmail.com

Anonymous said...

bayıldım buna o yüzük benim olmalı lütfeeeeeennnnn :)) mucux!

Anonymous said...

mail adresimide yazayım unutmuşum..bilge24@hotmail.com

Anonymous said...

hikaye yazmalıyım hemen onuda unuttum heyecandan:))) hikayem şöyle başlar...uzaaak bir ülkede güzeller güzeli bir kız yaşarmışşş..bu kızın aşık olduğu bir adam varmışşş...bu adam baykuşlarla konuşabilen birisiymiş..kız aşık olduğu bu adamla sonunda evlenmiş ve nikah yüzükleride bu baykuş figürlü güzel yüzük olmuşşş:)))nasıl hikaye ama daha uzarda şimdilik bu kadarrrr :) haa unutmadan...onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)) sizlere gökten 3 elma düşmüşşşş banada bu yüzük düşmüşşşş hahhaha :))))))))))

Sliwer said...

bir zamanlar Kaf dağının ardında bir aile yaşarmış..Bu aile o kadar sıcak bir aileymiş ki,etraflarındaki diğer herkes onları kıskanırmış,onlarınki gibi bir hayatları olsun isterlermiş.Bir gün bunların bir kızları dünyaya gelmiş.Bu kız dünyanın hatta evrenin görüp görebileceği en güzel,en asil ve en çekici bay(an)kuşmuş.Zamanla bu kızımız büyümüş, serpilmiş .Etraftaki diğer aileler bu kıza hayranlıkla bakmışlar.Ama bu kızımız Kaf Dağından ayrılmak istemiş.Çünkü,o günün birinde dünyaca ünlü bir modacı,takı tasarımcı olmak istiyormuş.Ailesinden ve arkadaşlarından ayrılmış ve gerçek dünyaya adım atmış..Dünyada çok yetenekli modacılarla tanışmış ve çok ünlü olmuş.Takı tasarımcılığında bir çığır açmış.70 yıllık dopdolu hayatının sonuna geldiğini anladığı bir dönemde kendi portresini bir yüzük haline getirmiş..Bu yüzük bütün dünyayı gezmiş ve en sonunda "Zuzu"ya gelmiş.Zuzu şimdi yüzüğün daha fazla kitleye ulaşmasını istemektedir.

Umarım beğenirsin =)Seni zaten izliyorum =)

buket said...

ben yorum göndermiştim ama sanırım bi sorun oluşmuş bu baykuş yüzüğü obsesif bir şekilde beğeniyorum o nedenle give awaye katılmak istedim:)
madmadamerocks@gmail.com

Kampanyasever said...

Hım ben böyle şeylerde zorlanırım biraz.

Ben baykuş figürünü çok beğendim ve benim olmasını istedim :)

Fulya Bozkurt

Unknown said...

I'm a follower :)

So to the almost story part:

Once upon a time there was a very curious owl. He wanted to learn everything that can be learned on the earth so he read book after book and one day he met with the most intelligent owls on the planet. They exchanged their knowledge and the curious owl learned he could get more knowledge on other planets as well. So he had to figure out how to travel in the space. In this purpose he build with all his resources a small golden owl to report to him about the conditions in outer space. But the little golden owl had not been constructed well so on the first trip to space the little owl fell apart and the curious owl had to settle with the knowledge he already had. The small owl ring is today the only thing that remembers us that story.


:P
xoxoparisky@gmail.com

Unknown said...

Bir varmış bir yokmuş güzelmi güzel baykuş yaşarmış, ojeleri çok sever her gün renkli renkli ojelerle tırnaklarını boyarmış:)benden hikaye ancak bu kadar olur:)
mail:nastiacnr@gmail.com

ozlem said...

çok benzerini accesoires'da görmüştüm, alamamıştım.
burda da bi şansımı deneyeyim. ayrıca çok yakışmış vermek konusunda emin misin :))

ps: yüzüğü nerden aldığını yazabilir misin acaba?

teşekkürler :)

Anonymous said...

Merhaba yüzüğüne bayıldım nereden aldın yada nasıl ulaşabilirim çoook güzel ishilerkan@gmail.com

Neşe Kılavuz said...

baykuş un uğursuzluk getirdiği bilinen bişeydir.. ama kendi isteğinle işaret parmağına takdığın bu baykuş yüzük tam ters etki yaparak yüzüğü takana ömür boyu bol şans ve bol para getirecektir... benim hikayem bu.. umarım beğenirsin.. :)
buda blogum..
http://nesekilavuz.blogspot.com/2010/05/cantamn-icindekiler-giveaway-219mays.html
Neşe Kılavuz

bettyboop said...

merhaba
bloğunu izliyordum zaten.hediye çok şirin görünüyor.
herşeyin bir hikayesi vardır. bu sevimli yüzüğün canı da hikaye çekmiş meğer:)
şimdilerde değişik, ilginç, sıra dışı modeller kullanılır oldu yüzüklerde. bu akımı bihter nam-ı diğer beren saat başlattı diye tahmin ediyorum. bu sevimli baykuş yüzük de bu akımdan nasibini alanlardan. işte bu şirin baykuş gözlerine iki pırlanta taş kondurmuş, bana doğru yola çıkacağı günleri bekliyormuş:D
yasemin aslan
ayyayyakampanya@hotmail.com

nily21 said...

Yüzük nefis!!! Katılım şartında gayet orjinal olmuş.
Baykuş'larla ilgili bir hikaye konusu aklıma gelmedi ama onlar hakkında bazı az bilenenleri yazabilirim.
Örneğin baykuşların ön önemli özelliği bildiğiniz gibi kocaman gözleridir..
Bütün kuşların gözleri kafalarının yanındayken, baykuşun gözleri tıpkı insanlarınki gibi başlarının önündedir. Bu özellik onlara "dürbün görüşü" denilen görüş üstünlüğünü sağlar. Böylece hatasız uzaklık ölçümü yapabilirler, insanlardan 10 kat daha net görebilirler. Ancak maalesef renkleri ayırdedemezler. Genellikle siyah-beyaz, çok az da renk görebilirler.
Eğer renkleri seçebilselerdi, bu rengarenk ojelerle dolu bloğa bayılacaklarından eminim :)

Akuma Kanji said...

Ah... you will not publish comments ;) got it!

Akuma Kanji said...

I left my story here... where is it?? :(

You nailed it! said...

love it!

You nailed it! said...

I adore this ring, i've been looking for something with an owl for such a long time, so this would be great!
i'm a follower
reneequekel [at]hotmail [dot] com

Anonymous said...

Yüzüğün kardeşinden habersizdim ama bunu görür görmez vuruldum. Gözleri sanki bana bakıyo, taşının parlaklığı gözleri dolmuş hissi verdi bana. Evet benim olmalı. Çünkü ben onu mutlu edicem=)

nalakasivar@hotmail.com

Hacer Sayıner said...

Ayy harika bir şey bu !

Şimdiii bir zamanlar maymun iştahlı, her gördüğünü isteyen bir kadın varmış. Kadın ne zaman alışverişe çıksa, önüne gelen her şeyi beğenir, almak istermiş. E tabi bu durum kocasını deliye çevirir, tüm kazancını maymun iştahı yüzünden karısına yedirdiği için içten içe sinir olurmuş.

Gel zaman git zaman kadın o kadar çok şey almış, o kadar çok şey almış ki artık alacak hiçbir şey kalmamış. Kocası da sabrının son noktasındaymış zaten. "Artık alacağı hiçbir şey kalmadı, belki bundan sonra rahat ederiz." diye aklından geçirirken aslında ne kadar yanıldığının farkında değilmiş...

Kadın gördüğü takı dükkanında 2 taştan oluşan bir yüzük görmüş. "Aman Allah'ım ben bunu neden daha önce görmedim? Bu kesinlikle benim olmalı." diye içinden geçirirken; kocası da aslında sinir krizleri geçiriyormuş. Koca; "Allah'ım yeter, kurtar beni bu dertten. Ne yapacağımı bilmiyorum, artık para da yetiştiremiyorum." diye içten içe dua ederken kadın hala 2 taşlı yüzüğe bakıyormuş. Kocasının o an içten ettiği dua tutmuş, kadın bir anda 2 taşın herbiri 1 gözünde olacak şekilde bir baykuşa dönüşmüş. Böylece gözü o 2 taştan başka bir şey görmüyormuş. Görse de baykuşlar gece uçtuğu için gece açık dükkan bulamazmış. Adam da kadın da böylece huzura ermiş. = )

Atmasyonda son nokta =P

Anonymous said...

çekilişte çıkamasamda bu yüzüğü nerden alabileceğimiz öğrenmek istiyorumm,bayıldım :))

Unknown said...

çekilişte çıkamasakta bu yüzüğü nereden alabileceğimiz öğrenmek istiyorum, bayıldım:))
cerenek@hotmail.com

fundagg said...

Güzel zamanın birinde meraklı, cıvıl cıvıl, modayı takip eden bir baykuş varmış. bu baykuş diğer kuşlardan cinslerinden farklı olarak çok neşeli ve rengarenkmiş. modaya bayılırmış. bir gün bir pencereden içeri bakarken kendisi gibi renkli birşeyler görmüş içerde. evin sahibesi nette br bloga bakıyormuş. blogun adı da insideofmypurse imiş. bir bakmış, vurulmuş siteye. o an gözleri donup birer beyaz taşa dönmüş ve ömür boyu o renkleri hatırlamış hatırlatmış insanlara

fundagg said...

mailimi unuttum. ayrıca 2. yorumu yazan olmak da güzel. tinazer_karay@hotmail.com

Ozlem Karakus ♥ said...

çok şirinnn =) baykuslar korkutucu gelirler bana ama bu yüzük sevdirir o derece şirin =)

hikayem şöyle:p;Onda bunda şundadır şunda bunda ondadır baykuş yüzük nerdeyse benim bloga konmalıdır:))

www.yagmurvil@blogspot.com.tr said...

gerçek bir baykuş gibi bakıyor korkmamak elde değil doğrusu ama eminimki benim parmağımdada hoş durur sizinki gibi gözleri ışıl ışıl parlıyor elmas gibi
vilmur@mynet.com
herkese bol şans

fundagg said...

ayy uzun bir yorum yazmıştım ama yayınlanmamış. ilk kez öyle uzun bir yorum yazmıştım. üzüldüm şimdi

özge said...

cırkınmıs baykus,ugursuz.. gorenler urkermıs gelecek kotuluklerden bakmazlar gormezlermıs baykusu cırkın ugursuz sanırlarmıs neye benzedıklerınden habersız..kım cıkarmıs bunu bılmeden ustelık yalnızmıs baykus urkek,kımselerın sevgısını goremeden yalnız koselerde kalmıs ta kı zaman geceıp guzel bır elde can bulana kadar,ugur olmus baykus guzellık olmus adına soylenen tum kotuluklerden sıyrılmıs o an.sahıp olunası bır guzellık olmus,bakmasını bılemedıler bana oysa guzellıgım vardı,kanatlarım vardı guzel bır elden guzel bır kalbe ucacak demıs.durmus ve guzellıkle beklemıs,guzellıgıne degcek bı kalp ıcın yol gozlemıs...

ozge said...

cırkınmıs baykus,ugursuz.. gorenler urkermıs gelecek kotuluklerden bakmazlar gormezlermıs baykusu cırkın ugursuz sanırlarmıs neye benzedıklerınden habersız..kım cıkarmıs bunu bılmeden ustelık yalnızmıs baykus urkek,kımselerın sevgısını goremeden yalnız koselerde kalmıs ta kı zaman geceıp guzel bır elde can bulana kadar,ugur olmus baykus guzellık olmus adına soylenen tum kotuluklerden sıyrılmıs o an.sahıp olunası bır guzellık olmus,bakmasını bılemedıler bana oysa guzellıgım vardı,kanatlarım vardı guzel bır elden guzel bır kalbe ucacak demıs.durmus ve guzellıkle beklemıs,guzellıgıne degcek bı kalp ıcın yol gozlemıs...
aslan_n.ozge@hotmail.com

fundagg said...

bir zamanalr çok farklı bir baykuş varmış. adı baymış ama dişiymiş:)renkli eşyalara modaya bayılırmış. bir gün fundanın penceresinden içeri bakarlken ne görsün. bilgisayırının ekrarnında rengarenk şeyler varmış. bu dişi baykuş her gün bu ekranı takip tmeye başlamış. bir gün ne görsün. hemndisine çok benzeyen bir hediye veriliyor bu ekranda. meğer izlediği ekranda insideofmypurse blogu varmış ve bir hediye kampanyası düzenliyormuş:)

Ece said...

heyy çok güzelmiş bu yüzük hakkaten :D hikaye yazabilirmiyim bilmiyorum ama cok sevdim bunu :D

ecedmrhn@hotmail.com

Jaensue said...
This comment has been removed by the author.
Öykü said...

Harry Potter, baykusu Hedwig ile manevi babasi Sirius Black’e haber yollamak istemis ama Voldemort baykusu yolda yakalamis ve yemis. Bu kadar :P

Yelda Özyurt said...

yüzük gerçekten harika, muhteşem, kazanmak istiyorum, hem de cooook.:)
http://kacmazfirsatlar.blogspot.com/2010/05/cantamn-icindekilerden.html
yeldaaksu@gmail.com

touch the sky said...

Merhaba,
Yüzüğü görünce aklıma yaşadığımız tuhaf bir olay geldi onu yazmak istedim...
Şehirden epey uzak yeni evimize taşındığımızın ilk gecesi bir yaz akşamı gecesi dışarıdan gelen sesle uyandım oğlumun odasına gittim ve gecenin bir yarısı onu camın önünde uuuu uuu uuuu uuu diye sesler çıkarırken buldum arkası bana dönük olduğu için göremiyordu beni arkasından yavaşça yaklaştım ve camın karşısındaki ağaçta kocaman bir baykuşla karşılıklı ötüştüklerini gördüm, bakyuşun kocaman gözleri parıl parıl parlıyordu ve bir baykuş bir bizimki uuuu uuu uuuuu uuu diye ötüyorlardı ne zaman baykuş görsem aklıma gelir bu komik hikaye :)

Anonymous said...

zuzuuuu yarın belli olucak yüzüğü kimin kazandığı dimi? ay çok heyecanlıyım umarım bana çıkaaarr :D sevgiler!

selin said...

gece yolunu kaybetmiş bir kuzu varmış ormana dalmış bir türlü çıkamamış evine dönemeyen bu kuzuya gece bekçisi baykuş yardımcı olmuş... gece veya gündüz kuzuların birinin yanında bu baykuşun olacak olması şahane

buket said...

son gün çok heyecanlıyımmm çok istiyorum baykuşuuu:):)

Post a Comment