Friday, July 16, 2010

Flormar Neon Koleksiyonu

Sorry, local brand =)

Flormar'la devam edelim mi bir sure daha =)

Iste son koleksiyonlardan biri neonlar =D

Bu hafta bunlar var blogmuzda =)

Eger koleksiyon hakkinda genel bir bilgi vermem gerekirse, renkleri neon mu degil mi kesinlikle sorgulanir. Bir China Glaze in neonlari ile asla karsilastirilamaz. Maalesef bana gore neon renk degiller.

Bir kismi cok ince yapida 3-4 kat surmek gerek ama cogunun rengi inanilmaz guzel...










*** Urunler firma tarafindan numune olarak gonderilmistir. Yazida gecen butun kisisel gorusumdur. Iletisim icin insideofmypurse@gmail.com

18 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

-Mir. said...

Tatlım bence TK'de bu renkler yeni yeni üretilmeye satılmaya başladığı için woaaa etkisi yaratıyo :) adını ondan neon koymuşlardır.. yine de bu da bi başlangıç tabi.. umarım daha güzel renkler de görürüz yani tutup essie'den, chaina glaze'den renk kopyalasalar da çok dert değil, unique olmalarını değil fazla seçenek sunmalarını bekliyoruz müşteri olarak, nasılsa onlar TK'de yok yani :)

hatırlarsan benim flormar 407 için de söylemiştim, en az 3 kat sürmek gerek diye, bunları da bi denemek gerek tabi. ama mesela 407 bildiğin ışıl ışıl parlıyordu mor ışıkta :)

öptüm seni!
ha bunları da özellikle dönüp okurlar diye yazdım :->

Joey Potter said...

Bence Neon falan değiller ben aldım mor ve pembe. Renkler evet güzel ve daha bir yoğun sanki normal ojelere göre kıvamı ama parlamıyor. Pastelin de neonları varmış, onları da incelesen güzel olur.

Cansın Ekşi said...

Pembe mor falan iyiymiş ama bana da neon gibi gelmedi üstelik sarı çok çirkin.hadi mavi falan da fena degil ama neon böyle olmaz kii

visnetadindaa.blogspot.com

mihrace said...

ben de zar zor buldum bi flormar standı ama yalnızca turuncu ve bi kaç koyu tonda daha garip bulanık görünümlü renkler kalmıştı:/

karanlıkta parlasalar bari!?? parlıyor mu denedin mi hiç?? :D

Nilgün Komar said...

evet şekerim bende gördüm duydum bugünkü alışveriş listemde de var :)

Judy Abbott said...

şişeleri dizip kitaplığımı süslemek için bile alınabilir, fotoğraflar çok güzel görünüyor, rengarenk:)

Trincess said...

yesile, cart pembeye, mora ve turuncuya bayiliyorum. maviyi pek begenmedim ne yazik ki... uv isik altinda da neon etkisi belli oluyor... ozellikle turuncu ve yesil favorim =)

monika said...

golden rose'un bu son zamanki neon modasından çok önce de bulunan neonları baya başarılı geldi bana. özellikle 92 ya da 62 var bi tane pembe tam bir barbie pembesi ve neon :D yalnız neon ojelerin altına bir kat beyaz oje sürülürse daha başarılı sonuç alınıyormuş :)

Lokum Hanim said...

Miyaw'im ne guzel ifade etmissin =) Sanirim artik firmalarda klasik renkler harici renkler cikartmaya basladilar. Bunlar bebek adimlar gibi cok hosuma gitti. Daha onceki klasiklerin bircok tonunu mesela kirmizinin degisik tonlarini gormek cok guzel =)

Joey Potter: Bana gore de degiller yani bence neon renk hani daha kendini belli etmeli =) Ama dedigim gibi tartisilir =) Denemek hatta karsilastirmali yazilarini yazmak isterim ama maalesef yurtdisinda oldugum icin edinemiyorum.

Cansin Eksi: Koleksiyonun pembeleri kesinlikle cok guzel! =)

Mihrace: Karanliklta denemedim canim ama Trincess uv isik altinda bakmis neonluklarini yakalamis =)

Celebi74: 008 pembe diyorum biraz cart bir pembe birde yesil koleksiyonun en guzel renkleri =)

Judy Abbott: Tesekur ederim, ben arada bir acip bakiyorum oje dunyama inanilmaz keyif veriyor yakinda dizebilirim bende =)

Trinces: Hihi Deniz'cim supersin. Neonluklari pnaylanmistir=) Bilmiyorum sanki bana neon renk denilence daha bir kendini gostersin renk ben burdayim desin istiyorum. Yakalayamadim bir turlu =) Gerci sari,mavi falan beyaz oje ustune surulunce kendini daha gosterebilir. Boyle ince yapida renkler ne kadar sursem renkler kendini bir turlu gostermedi. Tabii bir kismi boyle, diger kisim bence tamamen normal oje.. Mesela mor =) o cart pembe benim favorim koleksiyonda vuruldum =)

Monika: Evet beyaz oje ile kendilerini daha gosteriyorlar. Cunku neon renkler ince yapida oluyorlar. Beyazla da bu incelikleri gideriliyor. Ben maalesef golden rose hic kullanmadim, bulursam denemek isterim =)

Anonymous said...

neon değiller evvet ama renkler büyüledi benii :) bütün flormarlarda satışları başlamış mı ki? heyecanlandım.

Cocorosie said...

maviye bayıldımm:):)

Dijital Günlük said...

Çok güzel renkler, güzel seri...
Burdan görmesem haberim bile olmayacaktı bu seriden,teşekkürler :)

Lokum Hanim said...

Nalakasivar: Maalesef bu konuda hic bir fikrim yok canim =) Ama eminim zamanla her yerde bulunabilir...

Cocorosie: Renk cok guzel ama cok ince =)

Dijital Gunluk: Bu sefer civil civil renkler hazirlamislar bende cok mutlu oldum =)

petitbeurre said...

ilk başta mavi,yeşil,sarı ve koyu fuşya olana bayılmıştım ama bütün koleksiyon hakkındaki fikirlerinizi okuduktan sonra mavinin o şahane rengine rağmen vazgeçtim onu almaktan:) ha renkler neon falan diil ama olsun, yerel bi oje markası için beyaz, kırmızı ve pembe dışında bi renk üretebilmek bile büyük cesaret,iyi ki hazırladınız bu yazıları artık gönül rahatlığıyla gidip alabilirim ben de:)

Lokum Hanim said...

Birazcik da olsa yardimci olabiliysem cok mutlu oldum =) Kesinlikle dogru soyluyorsun ilk gorunce gozlerime inanamadim bir Turk firmasi zincirlerini kirmis, bizlere bir koleksiyon hazirlamis bir de rengarenk yapmis =) Sanirim onlarda artik degisimin farkindalar ben umutla bekliyorum neler olucak =)

__fstk said...

neon degiller belki ama sunlarin görünüsü bile yeter :D

Şeyda Ozakoğlu said...

Merhaba :)
Ben mavisini almıştım parlamıyor fakat renk çok hoşuma gidiyor

Ojedelisii♥ said...

Bende yeşil vardı ama 3 katta belki anca renk verir. Base - Top coat falan çok katlı oluyor. Daha mat ve yapı bakımından koyu , kremli bir rengi tercih edebilirim.

Post a Comment