Wednesday, August 25, 2010

OPI Karsilastirma- OPI Comparison (Catch Me In Your Net- Yodel Me On My Cell- Cuckoo For This Color )

Scroll down to read English!

OPI- Catch me in your net: Yaz koleksiyonu Summer Flutter'in muhtesem rengi. Ayrintili yazima ulasmak icin tik tik ve tum Flutter koleksiyonu icin tik tik

OPI- Yodel Me On My Cell: OPI'in en son Swiss koleksiyonundaki koyu mavi-yesil icinde belli belirsiz minicik simler bulunan renk. Ayni zamanda bu rengin mini boyu Zuzu Kutlama-5 deki setin icinde de bulunmakta.

OPI- Cuckoo For This Color: Varligi ve yoklugu hissetmesi zor mavi tabanli koyu yesil sanirim ordek basi yesil demeliyim :) Icinde minicik simler var.

Catch me in your net ve Yodel me on my cell birbirlerine cok yakin renkler. Tek farklari Catch me in your net'in icindeki sim orani daha fazla ve belirgin. Yodel me in your net ise biraz daha koyu ve icindeki simler daha belirsiz. Ama bana sorarsaniz bu fark onemli mi? Evet onemli neden mi Catch me in your net gercekten piril piril icindeki piriltilar yesil, sari,... fotograflarda bu renkleri yansitmak zor. Fazla belli olmuyor. Yodel me on your cell ise onun kis versiyonu biraz daha tok bir renk. Catch me in your net te isiltilar on planda iken Yodel me on my cell de ise renk on planda.

Hamis: Ust kat koruyucu cila kullanmadim.













OPI- Catch me in your net: Best color from Summer Flutter. For more detail click, for all colors on Flutter Collection click

OPI- Yodel Me On My Cell: From last OPI- Swiss Collection which is shimery blue. It has really tniy glitters inside. That one's mini version is also in mini set that is on my giveaway right now!Zuzu's Giveaway-5

OPI- Cuckoo For This Color: It is blue base dark green. It has really tniy glitters inside.. Again from Swiss collection.

Only differences between Catch me in your net and Yodel me on my cell is Catch me in your net is more shimmer. And also yodel me on my cell is little bit darker than catch me in your net.


Enjoy!
Zuzu

12 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Trincess said...

sagdaki ve soldaki sahane =) soldaki icin charla var bende, sagdaki icin de china glaze emerald fitzgerald yolda, aynilarmis sanirim =))) ortadaki de guzel ama cok ilgimi cekmedi sanirim bu renklere doyduk biraz =)

tuguna said...

zuzucum ne guzel olmus bu post. catch me in your net'i ben almamistim alasim geldi cok fena:)

Lokum Hanim said...

Charla ile ayni sanirim benim yok Charla'm =( Ortadaki ise benim hic boyle bir rengim yoktu ilk oldu. Sevdim degisik bir renk. Son renk: Emerald Fitzgerald'in icindeki sim orani daha fazla bunda ise yok denicek kadar az =) Ama pismanim ki o koleksiyonu almadim, simdi bulamadim hic bir yerde.. Sanirim internetten alabilirim. Veeee eylul gelir yeni koleksiyonlar cikar =) Bu arada bende alicam sanirim o platelerden gelirsem aliyim herseyi de geliyim =)

Lokum Hanim said...

Tukenmeden bu rengi kesinlikle almani tavsiye ederim =) Inanilmaz guzel bir renk ve hic birseye moralini bozup kotu dusunme =) HAyat boyle 1 gun oyle 1 gun boyle =)

Marjo on makeup frenzy said...

Zuzu'cum çok teşekkürler karşılaştırma için :) Catch me in your net benim favorim hala :) Çok güzel bir oje, hatta 1 numaralı ojem oldu :) en sağdaki de çok güzelmiş, emerald fitzgerald aynısıysa gerek yokmuş o zaman almama ;)

Trincess said...

catch me in your net bulamazsaniz orly halley's comet de alabilirsiniz o da ayni =D

Unknown said...

These 3 colors would make great skittle nails :)

Lokum Hanim said...

Marjo: Onemli degil canim =) Varsa hic hemde hic gerek yok =)

Trincess: Bende var o oje aynilar resmini eklerim istersen =)

Jackie S: Absolutely =)

Judy Abbott said...

en açık yeşil olana bayıldım, peki OPI ojeleri ebay'den mi alıyoruz?

Lokum Hanim said...

Ebay'den bulabilirsin =)

tuguna said...

ben aldim gitti biraz once:)

Lokum Hanim said...

Iyi gunlerde kullan =)

Post a Comment