Monday, September 6, 2010

Clinique- High Lengths Mascara



Bircok blogda gormus, okumussunuzdur Clinique in en yeni rimelini.. Simdi bir de bizim yorumumuzla okumak isterseniz iste Clinique - High Lengths Mascara:

''Yay yapısı itibariyle bir anda bütün kirpiklere uygulanması hoş bişi fakat kimi zaman kapaklara veya alt kirpiklerin de altına sürülmesi söz konusu bunların dışında hiçbir kötü özelliği yok.
Inanılmaz hacim vermiyor ama doğallıktan öte bir boyaması var, kılları tek tek ayırması benim çok hoşuma gitti, defalarca sürmüyorum bi iki kere üzerinden geçmek yetiyor bunun için.
Kıvırmasına kıvırıyor ama çok uğraşında 40ayak böceğine dönebiliyor insan, çok ince bi çizgi var orda : )) ''

GC-CK

Bu aralar birde Clinique in cok guzel bir Maskara Degisim kampanyasi var. 4-19 eylül arası herhangi bir Clinique standına herhangi bir marka eski maskarasını getirene yeni bir deneme boyu Clinique mascara hediye ediliyor. Deneme boyu bu aman ne yaparim diye dusunmeyin. Minikler ama uzun zaman kullanilabiliyor, seyahat icinde birebirler =)

Iste bunlar da eski maskaranizla degistireceginiz rimeller:



Sahsen benim icin Clinique'in yeri her zaman farklidir. Cildim alerjik tipte. C vitaminli krem falan kullaninca kasinti yapiyor ve inat edersem kullanicam artik diye sivilce ile sonuclaniyor. Mesela en son Kiehl's in midnight recovery ve anti aging kremlerini aldim sonuc felaket! Yuzumde ozellikle cene kenarinda minik minik kirmizi sivilceler var.. Ama benim ilk Clinique sabunla baslayan maceram 2 nolu ailesi tonik, nemlendirici ve temizleme jeliyle devam ediyor. Hic sasmam gene geri donerim. Goz kremlerini de cok severek kullaniyorum...

Ojelerden biraz degisiklik olsun istedim =)

*Urunler firma tarafindan deneme amacli gonderilmistir. Iletisim icin insideofmypurse@gmail.com

** The product(s) in this post were provided to me by the public relations company or the manufacturer for consideration.

2 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Öykü said...

Ben de bunu kullaniyorum.

tarih84 said...

clınıque belkide doktorların en beğendiği kozmetik serisi gerçi bu markaya kozmetik demek ne kadar doğru bilemesemde. bende yüz ve boyun çevresi için yeni çıkan arındırıcı jeli kullanıyorum.

Post a Comment