Thursday, September 16, 2010

Les Khakis De Chanel!

Scroll down to read in English!

Iste onlar sonunda buradalar !!!

Ben onlara cuma gunu kavustum ama yazmak icin bir sure beklemem gerekti. Cunku tirnagimin kosesi kirildi ve sekilsizdi, hemde persembe aksami oldu. Neyse sans dedim bekledim ve birazcik tirnagim sekle girince sizin icin fotografladim.

Tek kelime ile ben renklere ba-yil-dim...

Ucu de birbirinden guzel ve degisik. Gene iclerinde en bilindik renk Khaki Vert cunku bu rengin bir benzerini Essie Fall 2010 da Sew Psyched ile bizimle tanistirmisti. Digerleri mi yok ben bulamadim benzerlerini ama Chanel den sonra eminim bircok markada onlarin yakin renklerini cikaricaktir.

Genel olarak bu koleksiyonu degerlendirmem gerekirse renklerin degisik oldugunu onceden belirttim. Ama bu koleksiyonda benim asil ilgimi baska birsey cekti. Chanel kesinlikle ojelerinin yapilarini degistirmis. Bir kere birazcik daha yogunlar ve muthis haber soyulma sorunu yasamadim. Evet dogru duydunuz haftasonu Khaki Brun'u kullandim ve kesinlikle hic bir sorun yasamadim. Ama sunu de eklemem gerek ki bir OPI, Essie,... gibi 3-4 gun kalicilik beklenemez sadece eski Chanel yapisindan cok daha iyi..

Aslinda konadikurde yapiyorum ve aralarda paylasmak istiyorum onlari ama koleksiyonlar o kadar guzel ki onlari kesip araya girmek istemiyorum. Bu nedenle bugunden itibaren 3 yazimda onlar bizimle =)

Hamis: Beklemede kalin Chanel'lerden sonra tirnak bakim urunleri yazisi geliyor.




14 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Judy Abbott said...

rüya gibi güzeller ne yazık ki çok pahalılar.

Styleseeking Zurich said...

Heyecanla bekliyorum postlarini! Isvicre'de satisa sunulmadi daha, Chanel den telefon bekliyorum geldiklerinde ariycaklardi ama pek ümidim yok acikcasi... normal Chanel ojelerden daha pahalilar mi? özellikle yesili istiyorum ben, olmadi Essie ninkisini almaya calisirim :)

Lokum Hanim said...

Judy Abbott: Haklisin normal ojelere gore pahalilar ama renkleri de bir o kadar guzel =)

Styleseeking Zurich: Sen gene de ara bos birakma derim =) Ben aldigim da inanilmaz bir kalabalik vardi, herkes ojelerin pesindeydi =) Fiyatlari farkli degil 23 yada 25 dolara aldim hatirlamiyorum tam olarak ama normal ojeleriyle ayni fiyatta =) Bir de diger renkleri gormeden karar verme derim inanilmaz guzel ozellikle brun bayildim =D Bu arada yesillin yazisini hazirlarken Essie ile karsilastirma fotografini de koyarim bir fikrin olur =)

petitbeurre said...

çok büyük heyecanla tırnak bakım ürünleri yazısını bekliyoruuum:)

caramel macchiato said...

seni doverim kadinnn! cabuk yaz su yazilari :) heyecanla bekliyorum yahu!

What's Next said...

Evet, işte bu koleksiyonu tanıtmanı heyecanla bekliyorum! Ne yazık ki büyük ihtimalle alamam, türkiyede de bulamayabilirim artık kısmet en kötü senin fotoğraflarına bakar bakar hasret gideririm :)

Lokum Hanim said...

Petitbeurre: Henuz hazirlamadim ama aklimda bir kac urun var sevdiklerim yazicam onlari =)

Caramel: Sekerim geliyorlar sirayla, bugun ilki cikti bile =)

Eda_Nkb: Turkiye de Harvey Nichols'da satisa cikmis bir bak istersen =)

pelininstyle said...

Ya evet iste:))) ben de diyorum ki bana mi oyle geldi. daha yogun daha krem gibiler.Khaki Vert'i gunlerce tirnaklarimda tuttum soyulma falan olmadi.:)
Bayildim ben bu koleksiyona.Bay abir baktim gercekten Rose'a ozellikle alternatif bulamadim:)Cok guzel.

Lokum Hanim said...

Yok Pelin bende sasirdim ama banyo, bulasik falan baya dayandi ojeler normal chaneller pitir pitir soyulurdu =) Mutlu oldum =)

Lokum Hanim said...

Yok Pelin bende sasirdim ama banyo, bulasik falan baya dayandi ojeler normal chaneller pitir pitir soyulurdu =) Mutlu oldum =)

G. said...

Zuzu merhaba, bende dayanamayıp ebaydan bu seriyi aldım ancak içime kurt düştü, ilk kapağı açtıktan sonra şişenin tırtıklı küçük kapağı var ya, o ikisi arasında bir aparat vardı benimkinde, normal chanel ojelerde olmazdı bu, ya ben kandırıldım mı korktum :( sende de var mıydı?

Lokum Hanim said...

Benimkilerin arasinda herhangi bir aparat yoktu. Kare kapak cikinca direk yuvarlak firca kapagina ulasiliyor.. Cok ilginc.. renkler de fark var mi?

G. said...

Ah ya dikkatsiz ben :) kapak kırılmış inceden, ilk açtığın kapağı ters çevirince şekilli bir parça var o düşmüş sanki farklı bir parça görüntüsü vermiş, aslında her şey normal renk filan da :) kusura bakma hemen sana sormak istedim ama içime su serpildi :) tabi bunu başka bir chanel ojeye bakıp farkedenin erkek arkadaşım olması daha da komik :) çok teşekkürler!

Lokum Hanim said...

Bende meraklanmistim =) Cok sevindim bir sorun olmamasina =)
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana =)

Post a Comment