Thursday, November 4, 2010

Zuzu Notlari

Turkiye'den kocaman bir merhaba =)

Evet artik sizinlere Turkiye'den sesleniyorum.

Beraberce yeni renkleri, yeni trendleri takip etmeye devam edecegiz =) Bazen sizlerin destegine, bilgisine, yardimina ihtiyacim olucak. Ben yeniyim =) Bilmiyorum hangi urun iyidir, kullanimi kolaydir. Belki de karsilikli bu cok guzel bir kesif olucak. Beraberce yepyeni, ulasilmasi daha kolay markalari, urunleri taniyacagiz. Tabii eskilerden de asla vazgecmeyecegiz =) Onlar olmadan olmaz =)

Peki ben bu kadar zamandir nerdeydim, ne yaptim? Bir gorundum, bir kayboldum. Dunyanin bir ucundan bir ucuna tasindim. Sizde takdir edersiniz ki pek kolay olmadi. Esyalarimin coguna henuz kavusamadim. Onlar su anda okyanusta bi yerlerde hala gelmeye calisiyorlar. En cok merak edilen konulardan birisi peki ojelerim, onlara ne oldu? Onlar yolculuk icin ilk hazir olanlardi fakat yanici madde olmasi nedeniyle Amerika gumrugunde takilip kaldilar =) Onlari buraya getirmek icin ozel bir sertifika ve paketleme gerekiyordu. Maalesef tasiyici firma bana son anda bu bilgiyi verdigi icin elimden hic bir sey gelmedi.Bu kosullar altinda 500'den fazla oje sisesini getirmem mumkun olmadi. Miniklerim beni orada bekliyorlar. Bir sekilde yeniden kavusacagiz =)

Elimde hala cok guzel renklerim var. Hazir olun yazmadigim Chanel, Nars, Deborah Lippman, Sephora By OPI,... ve daha bircoklari yazilmak uzere sirada bekliyorlar. Ama onlari yazmak icinde bir kac minik sorunumu halletmem gerek. Ilk basta light box yani cekim yaptigim isik kutum artik burada degil. Guzel dogal isikli bir kose bulmam gerek ki en dogal fotograflari size cekmem mumkun olsun. Sonra bizim vinn diye bir internet baglantimiz var ama yok bence =) Baglanti bu kadar kotu olabilir... Henuz yazilarin resimlerini bile goremezken heralde benim resim yuklemem biraz imkansiz gibi bir sey...

Bunlarin haricinde sizlerle paylasmak istedigim bir kac not daha var...

- Gelir gelmez dikkatimi cekti, PENTI ne olmus! Gercekten bir dunya markasi standartlarinda... Simdi neden o kadar corap tasidim oradan diye uzuluyorum! Bir de KOTON, Park Bravo, TWIST cok merak ediyorum. Internetten takip ettigim kadariyla cok guzel koleksiyonlari var. Yerli malin Turk'un mali! diyorum =)

- Uyku duzenimi henuz oturturamadim, sabah 5'te uyaniyorum. Eh o saatte uyaninca ilerleyen saatlerde biraz televizyon izlemek istiyorum. Ama ne mumkun! Sabah programlarina ne oldu! Neden duzgun bir kadin programi yok! Halbuki evde bulunan bayanlarin en buyuk arkadasi, bir yerde yardimcisi, egitmenidir bu programlar... Bir ask iksiri, dolunay yemegi ogrenerek sanmiyorum ki bayanlar kendilerine birseyler katabilsinler!

- Bu aralar beni cok rahatsiz eden diger bi konu ise bu sekilde adlandirmak istemiyorum ama hirsizlik! Bircok sitede kendi yazilarimi, resimlerimi goruyorum. Bana gore resim kalitesini bozdugu icin artik fotograflarimin ustune yazmiyorum ismimi. Kullanmak isteyen olabilir altinda kaynak gosterdiginiz surece bence hic bir sakincasi olmadigi icin fotograf korumamda yok.
Ama lutfen bunu kotu kullanmayalim. Ben sizden sadece altina minik adimi yazmanizi istiyorum, fazla birsey degil. Hayir gordugum bloglara mail atiyorum, yorum yaziyorum. Cok kibar bir sekilde. Ama ne maillime cevap veriyorlar ne de yorumlari yayinliyorlar. Sizlerden ricam bu sekilde yazilarimi gordugunuz de bana email atabilir misiniz ve yazilarin altlarina bana ait olduguna dair yorum birakirsaniz cok memnun olurum... email adresim: insideofmypurse@gmail.com

- Son yazilara yorumlara cevap verememin nedeni tasinmam ve beklenmeyen hadiselerdir. Lutfen yanlis anlamayin. Onlar benim icin cok degerli!

- Bir sureligine buyuklerimi ziyret etmek icin Samsun'a geldim. Karadeniz'in incisinde olupta balik yememek olmaz dedik! Machka balikcisi yeni acilmis.. Gerek tat olarak, gerekse dekorasyon olarak bayildim. 56'larda! Haftasonu Sinop'tayim =) Bayramda ise Ankara diye dusunuyorum. Bir kac oje de Paris Bijuteri'den aldim. Zaten Penti'yi de o zaman gordum =)

- Gozumu Essie Winter koleksiyonuna diktim. En kisa zamanda benim olsun istiyorum =)

- Telefon sorunum var! Iphone'umu kullanmak istiyorum. Ama nasil olucak bilmiyorum. Pasaportmun ile kaydettirdim. Alti gun icinde acilicakmis. Bekliyorum umarim kullanabilirim!

- Minik kedim icin bi turlu guzel kum ve yemek bulamiyorum ozellikle sekerleme! Ben kristal kum kullanmiyordum. Burada her yerde kristal var.

Daha cok yazarim bitmez benim notlarim... O nedenle burada bitirmek sanirim en iyisi =)

Bir oneriniz, yorumunuz, isteginiz, soylemek istediginiz her hangi bir sey varsa yorum birakabilir yada her zaman bana email yoluyla ulasabilirsiniz.

Sevgiler,
Zuzu

43 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

rosein said...

hoşgeldiiin =) umarım en kısa zamanda tüm aksaklıkları giderir yine bizi ojelerine kavuşturursun;)

Lokum Hanim said...

Hosbulduk =) Tesekur ederim sanirim 2-3 gun icinde yeniden yazmaya baslarim =)

pofiş♥ said...

hoşgeldin zuzucumm:)

inşallah bir an önce düzenine kavuşursun tatlım...ojelerinle birlikte tabi:)

şu hırsızlık olayı kim bilir ne kadar canını sıkmıştır ben gecenlerde benmle aynı profil resmini paylaşan birini gördüm ona bile çok üzüldüm düşün o resmde benm değil etsy den beğenip eklemiştim ama o kadar üzüldüm ki:(

bence bir nevi buda öyle hemde bloğuna da ulaşamdım mesaj attim ona da cevap gelmedi:S memlekette resim mi kalmadı sanki demi:(aynı resmi paylaşıyoruz bişi değil insanlar ilk bakışta ben sanıcak onu:@
neyse zaten kendi canımı yeterince sıkıyorum seni de sıkmayım...

öle bişey olursa görürsekte hakkını mutlaka ararız sen merak etme kuzucan:)

Lokum Hanim said...

Ilgin icin cok tesekur ederim...

Cok uzucu.. Sonucta ben kullanilmasin demiyorum sadece yazilsin adim kaynak olarak gosterilsin.. Insan uzuluyor aynen kelimelere kadar ayni kopyala - yapistir yapilmis! Kisisel bloglarda bir de oyle bilinen derleme bloglarda degil.. Onlara alistik =)

Tekrar tesekur ederim =)

admin said...

zuzucum hosgeldin canim kocaman tekrardan. ojelere uzuldum ama birak orada kalsinlar, burada da cogunu alabiliyoruz artik, hem yeni seyler denemis olursun :)

fashion house by zeto said...

Hoşgeldin tatlımmm:) Ankarayada bekliyoruz seni en kısa zamanda.Her zaman için ben yardıma açığım tatlım ne zaman bir sorun olursa çekinmeden sor bana:)Hırsızlarla mücadeleye ben de varım görürsem kesin haber veririm.Geldiğine göre çoraplarını yapmaya başlıyorum renklerini söyle yeter tatlım:)

Lokum Hanim said...

Hosbulduk canim Mc =)

Simdilik oradalar ama kavusucaz gene planlarim var. Birakmam onlari ben =) Bu arada cok cok haklisin ne kadar guzel renkler var. Yepyeni renkler aldim bile =)

Lokum Hanim said...

Hosbulduk Zeto'm =)

Hala unutmamissin ne kadar mutlu oldum. Dusunmen yeter =) Cok tesekur ederim...

Ankara'ya gelince sana da yapariz o desenlerden =) Rengarenk pembe ve su yesili =)

Aslı said...

Hoşgeldin Zuzuuu=) Pentinin çorapları da oje gibi hastalık yalnız, insan birden çekmecesinde benzer bir çok çorap bulup hala onu da alayım bunda da gözüm kaldı diyor=)) Light box alana kadar kartın kutu, beyaz kumaş ve bir masa lambasıyla "evde yapılmış bir ligt box" ile çekim yapabilirsin, ben de niyetlenip yapılını bloga koymuştum ama tembelliğimden benimki hala yarım bekliyor =S Bir de gelmişken Pastel ojeleri ve gözüne takılan olursa flormarları denemeyi unutma,ama özellikle pasteli =)

Lokum Hanim said...

Hosbulduk =)
Ne kadar guzel, ne kadar cok cesit var. Bayildim! Gercekten de bunu da aliyim, bu da olsun denir haklisin.. bakalim penti sonum ne olucak =)

Bende light box icin o tarz bi cozum dusunuyorum. Senin yazdigin tamamen aklimdan cikmis, hemen bakip, yardim aliyorum. Cok tesekur ederim =)

Flormar, Pastel ve Golden Rose aldim bir kac tane.. Ben begendim bakalim sizler begenecek misiniz =)

touch the sky said...

merhaba ne zamandır hayranlıkla bakıyorum bu siteye ve ne kadar geç kalmışım yorum yazmak için :)
hoşgeldin senin daha yakınlarda olduğunu bilmek daha çok hoşuma gitti nedense :))
ben de resimlere yazı eklemek istemem aslında ama başka yerde görmek istemem kendi yaptıklarımı keşke herkes daha duyarlı olabilse...
sevgiler...

Aslı said...

Bendeki light box da yabancı bir site zaten, zor da değil ama tembelliğin gözü kör olsun =(( O zaman yeni Türk renklerinin fotoğraflarını bekliyorum =))

Lokum Hanim said...

Touch in the sky: Guzel sozlerin icin tesekur ederim =) Ne kadar sadece internet baglantisi da olsa yakinlarda olunca evet biraz daha farkli oluyor. Resimlerime daha onceleri ekliyordum. Sonradan tam ortasina yazinca goruntu bozuluyor, kenara koyunca silebiliryorlar nasilsa diye biraktim. Ama farkli sitelerde gorunce uzuldum! Duyarli ve saygili olabilmek cok onemli...

Asli: 2-3 gun icinde yazmaya baslarim diye dusunuyorum =)

Cansın Ekşi said...

hosgeldin zuzucum cok işin varmıs okuyunca keske yardım edebilsem bi kısmına diye düşündüm.ojelerine cok üzüldüm ayrıca :/
hadi bakalım bi an önce toparlanırsın,kendine gelirsin,dinlenirsin ve yeniden cok sıklıkla yazılarını okuruz insallah (:

visnetadindaa.blogspot.com

Girls On Blog said...

Hosgeldiiinnnn:)
Kedi kumu konusunda cok cesidimiz yok..biz de kristal tercih ediyoruz ...sen ne kullaniyodun? bir de markasini su an hatirlamadigim bir sey daha var o biraz daha klasik taslar gibi...marketlerden ziyade pet shoplara bakarsan sanirim biraz daha fazla secme sansin olabilir.
tekrar hosgeldin ve sevgiler.

Trincess said...

hosgeldin zuzu =) en kisa zamanda gorusmek dilegiyle!

Lokum Hanim said...

Sanirim son yorumum gelmedi!

Cansin Eksi: Tesekur ederim bu sekilde dusunmen bile yeter =) Ben uzulmuyorum nasil olsa yeniden kavusacagiz, bir kac gun icinde de yazilarima baslarim sanirim. Bu arada visne tadindaki headerina bayiliyorum. Demek istiyorum her seferinde aklimda bak buraya kismetmis =)

Girls On BLog: Hosbulduk =) Kedim biraz huylu, titiz... Yemek seciyor, kum seciyor. Hos birsey degil bir sure inat ediyor yemiyor. Sonra yiyor. uzuluyorum =) Orada kucuk yerler icin koku onleyici bir kum kullaniyordum hic marka hatirlamiyorum. Ama burada kristal var. Denemek istiyorum bir ara huysuzlanmaz, sever insallah. Yolda hangi market, pet shop gorsem direk giriyorum artik =) Tesekur ederim =)

Trincess: Hosbulduk Deniz'cim =) Mutlaka en kisa zamanda oje severler gunu yapmaliyiz hatta hemen bayramdan sonra =)

admin said...

500 oje demek, woooww :) copyright konusunda ben biraz bencilim, bence fotoğraflara yazıdan çekinmemelisin, onu alan kişi tenezzül etmiyorsa en azından okuyan kişi görmeli orda kocaman "zuzu" yazısını. zira insanların kaynak göstermeden zerre haberi yok...

francesca mckennitt said...

Ojelerin orada kaldığını düşününce benim bile içim acıdı Zuzu :) Neyse artık daha ulaşılabilir ojeleri yayınlayacaksın sanırım, hoşgeldin tekrar :)

nm said...

hosgeldiiiin =)))

zivizivi said...

hoşgeldin zuzum :D çok sevindim ülkene dönmene :) inşallah çok daha mutlu olursun burda...

serrose said...

Hos gittin :)
ohh yaa simdi nasil lezzetli mamalar geciyordur bogazindan afiyet olsun

Odulun var bende ;)
Sevgiler

Lokum Hanim said...

Kurbaga Prensesler: Eskiden watermark koyardim resimlerime fakat sonradan farkettim ki kenara koyunca siliniyor, ortaya koyuncada goruntu kirliligi oluyor. Sadece biraz daha duyarlilik bekliyorum =) tam sayi bilmiyorum saymiyorum sadece tahminim var minilerle 500-600 arasi bir yerdeyim =)

Nemo Latte: Hosbulduk Nemo =) Bayramdan sonra oje gunu yapalim diyorum =)

Zivizivi: Hosbulduk =) Cok tesekur ederim guzel dileklerin icin , umarim her sey istedigim gibi ilerler =)

Serrose: Hosbulduk kuzu =) Yaz boyu sen burdaydin simdi sira bende biraz besiye cekiliyim=) Nasil olsa bulamiyorum olsa =) Odul icinde cok tesekur ederim =)

Öykü said...

Eee, ben de gule gule diyeyim bari :P
http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2010/11/i-had-been-tagged.html

Lokum Hanim said...

Bebegim ben gelene kadar gelmezsen yani 6 ay icinde sende o zaman hosgeldin dersin yada sen gelince ben sana derim =) optum seni en kocamanindan =)

meritamon said...

selam zuzucum hosgeldınnn,
kedın ıcın akkum compact ın en kucuk tanelısını almanı tavsıye ederım absorbe etme oranı cok yuksek ve pudralı oldugu ıcın cok kullanıslı ve benım kedım cok sevıyor baska kum kullanamıyoruz:) sekerleme var mı bılmem ama club safarı ye bakmanı tavsıye ederım sahane bır sıte mama olarak da proplan house cat ı onerebılırm cok komplıke bır mama.
kendıne ıyı bak..

Judy Abbott said...

kocamannn HOŞGELDİNİZ demek istiyorum Zuzucum sana ve minik kedine. kum bulabilirsin umarım.

Happy Mixy said...

o zaman hoşgeldin ve alışma sürecinde bol şans diyeyim...

yıldız said...

zuzucum hoşgeldin tatlım,

bu kadar sorunun içinde benim yardımcı olacağım bir konu buldum:)
kedi kumu = ak kum litter süper bir marka ince tanelisini kullanıyorum bebe pudrası kokulu ve topaklaşma özelliği var . nerede bulabilirsin netten veya arkadaş pet den alabilirsin 10lt. 15-20 tl. gibi bir rakam.
ne yesin senin kedoşun royal canin fit 32 yi tavsiye ederim. ev kedileri için kilo aldırmaması v.s. bunlarında ya 15 kg. alacaksın uygun oluyor parası. yada yine arkadaş pet bunları 1kg. ambalajda uygun fiyata satıyor.
tekrar hoşgeldin , temelli döndün diye düşünüyorum.
öpüyorum seni kedoşunu
sevgiler
yıldız

Tutku said...

ayhh hoş geldin :D

Tutku said...

ayhh hoş geldin :D

Anonymous said...

Homeopathic medication is mostly a pure type of healing!
[url=http://www.homeopathicdoctors.org/]homeopathic remedies for dogs[/url]

Unknown said...

Ben buna yorum yaptım sanıyordum yapmamışım! Taste of the wild diye bir mama var, biz ondan alıyoruz. Biraz araştırmak gerekiyor çünkü her yerde satılmıyor, ancak uzuuuun uzun yaptığım araştırmalardan sonra bu mamada karar kıldım çünkü bulup bulabileceğin en sağlıklı, en katkısız mamalardan biri. Şu linkte mamalarda kaçınılması gereken malzemeler hakkında bilgi var ilgini çekerse: http://www.dogfoodproject.com/index.php?page=badingredients

Lokum Hanim said...

Hosbulduk =)

Her birinizin yorumlari ve onerileri icin cok cok tesekur ederim...

Hemen onerilerinize uygun mamalara ve kum ozellikle ak kuma bakiyorum... Tekrar tesekur ederim =)

zuzu hayranı said...

56larda oturan biri olarak çok şanslıyım sanırım

Oje Delisi (: said...

Hoşgeldin canım. ben yoğunluktan yeni gördüm yazıyı :)

mucks

Tannesi said...

Aaaaaa, sen geldin miii; dermişim... :) Hoşgeldin şekerim, hoşgeldin!
Şu Penti merakını da anlamış oldum bu yazıyı okuyunca. Çalıştığım günlerde ciddi bir Penti koleksiyonu oluşturmuştum kendime. Aslında bacaklarım zayıf olsaydı, belki ben de bir çorap bloğu açabilirdim. Valla ta o kadar çorabım var yani. :)Sen gel, ben hepsini gösteririm sana. Yoğun programında İstanbul'a da gün ayırırsın artık? :)) Seni İstanbul'da görmek istiyoruz! ;)))

Öperim canım.

z u said...

yahuuu tüüh ben Sinop'tayım.Postu daha önceden görseydim,seni gezdirebilirdim ;) Neyse kader kısmet ! ;p

Lokum Hanim said...

Zuzu Hayrani: Belki bir gun bilmeden karsilasiriz belli mi olur, ben de hep oralardayim =)

Tannesi: Ben de cok seviyorum coraplari =) Rengarenk, desen desen degisik bir dunya da orasi =) Ilk gunler olunca program yogun her yerlere gitmek istiyorum ama yazdiklarimin cogunu gerceklestiremedim yeni yerler gordum =) Cogunlukla Istanbul'dayim gerci bayramdan sonra geliyorummmm =) Goruselimm =)

Zu: Ben cok cok severim Sinop'u =) Ozellikle Gerze... Cocuklugumun butun yazlari orada gecti desem yeri =) Annem Sinop - Gerzeli =) Ama bilen biriyle gezmek eminim cok farkli olur. Belki bir dahakine neden olmasin =)

Lokum Hanim said...

Zuzu Hayrani: Belki bir gun bilmeden karsilasiriz belli mi olur, ben de hep oralardayim =)

Tannesi: Ben de cok seviyorum coraplari =) Rengarenk, desen desen degisik bir dunya da orasi =) Ilk gunler olunca program yogun her yerlere gitmek istiyorum ama yazdiklarimin cogunu gerceklestiremedim yeni yerler gordum =) Cogunlukla Istanbul'dayim gerci bayramdan sonra geliyorummmm =) Goruselimm =)

Zu: Ben cok cok severim Sinop'u =) Ozellikle Gerze... Cocuklugumun butun yazlari orada gecti desem yeri =) Annem Sinop - Gerzeli =) Ama bilen biriyle gezmek eminim cok farkli olur. Belki bir dahakine neden olmasin =)

Rachel Tan Ley said...

im a follower!
kimchigirl111

Rachel Tan Ley said...

http://twitter.com/missapril15/status/5439579565854720

I tweeted- missapril15

Nilgün Komar said...

zuzum; hoşgeldin... bayram öncesi bakamadımdı sayfana bilseydim samsundan geçerken sana bir hello derdim :)

Post a Comment