Thursday, December 30, 2010

Essie Spring 2011- French Affair

Kis soguklari daha yeni ulkemize gelmisken, Essie'nin 2011 bahari icin hazirladigi French Affair koleksiyonu ile sizleri tanistirmak istiyorum.

Durum biraz tuhaf bu derece usurken bu renkler kesinlikle beni cezbetmedi. Havalar biraz isininca kesin fikirlerim degisir =) Simdi koyu kirmizilarim, mor, lacivert tonlarimla ben cok mutluyum =)

Hamis: Ocak ayi itibariyle Amerika'da satisa cikiyorlar.










Release date: January 2011 for US.

Source: Lushious Beauty

9 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Unknown said...

Cok soguk renkler bunlar =S Kisin bunu sursem usurum heralde =P Bence bu renkler bahara kalmali...

Lokum Hanim said...

KEsinlikle bahar koleksiyonu ama ocak ayinda piyasaya cikinca insan sevemiyor renkleri =) Bahar gelsin o zaman sans verecegim =)

Anonymous said...

Tırnaklarıma french uygulayacağım veya uygulatacağım zaman, bende ilk renk gibi Pastel marka soft bir pembe kullanıyorum harika duruyor.Kesinlikle tavsiye ederim;)Yalnız aynı düşüncedeyiz kesinlikle kışın koyu renkler tercihim.

Lokum Hanim said...

ben genelde kirik beyaz kullaniyorum french yaparken ama onerini kesinlikle deneyecegim tesekkur ederim =)

Anonymous said...

alttan ikinci orjinal bir renge benziyor diğerlerini pek tutmadım bahardan ziyade wedding koleksiyonu gibi olmuş ama swatchler gelince belki fikrim değişir:)

Lokum Hanim said...

Haklisin renkler cok yumusak =) Gecen sene ki spring koleksiyonu daha canli renklerden olusuyordu. Dedigin gibi tirnak da duruslarini gormek de yarar var, fikir degistirebiliriz =)

Unknown said...

Super :) Bayildim renklere :D Icim kipir kipir oldu bu renkleri gorunce :D

tarih84 said...

offff tam benlik renkler, aşık olduuummm valla çok ciddiyim.Çok severim böyle sorft renkleri oyyy zaten yarın manikürümü yeniletip bir tanecik te olsa tırnağıma oje sürücem gerisini işin uzmanlarına bırakıcam,sayenizde yeni yılda kendi kendine oje sürebilecek biri umuduyla birkaç batıl davranışta bulunucam.

Cansın Ekşi said...

bencede soğuklar hasta oluruuz
mavisine göz koydum

visnetadindaa.blogspot.com

Post a Comment