Tuesday, February 22, 2011

Flormar Uzum Cekirdegi Yagli Aseton

Sadece 2 kere oje cikarttim ve bir anda bu kadari bitti. Nedeni ojeyi cikartmasi cok zor oldu. Ne kadar asetonlu pamuk kullansam da cikmadi. Durum boyle olunca her tirnagim icin neredeyse 2 asetonlu pamuk harcadim. Boyle bol asetonla tirnagimi hirpalamam da hic hos olmadi.

Alerjim olmasi nedeniyle kokusu da beni cok etkiledi. Bir daha satin almam ve ne yazik ki bu siseyi bir daha da kullanmam.



Benim memnun kaldigim aseton markalari ise Selale ve Parmex.

17 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Anonymous said...

ben de kullandım bunu daha doğrusu kullanamadım...duruyo öyle tek başına :)

Chune said...

Watsons'ın asetonunu da tavsiye etmiyorum. 3 kere 10 parmak oje çıkardım ve bitti. 2 parmağa 2 pamuk harcattı nerdeyse. Flormar'ın ise orkidelisi fena değil gibi. :)

Öykü Naz said...

ben kokusuna aşık olduğum için inatla kullanmaya devam ediyorum sürekli :)

Briss said...

ben de parmex'e göre bundan daha memnun kaldım. Ne zaman parmex kullansam mutlaka tırnaklarımın içi boyanıyor, o kadar dikkat etmeme rağmen:(

Mia Wallace said...

ayy inanmıyorum.. iyi ki bunu yazdın ben de herkese söylicem almasın kimse

Marjo on makeup frenzy said...

Ben yazıya değil linkwithin'deki yazılara yorum yapacağım. neden artık konad yapmıyorsun kuzucuğum? :)

Styleseeking Zurich said...

Bence fena degildi, en azindan hepsini bitirdim! o siralar cikarma özelligi daha da kötü (!) bi aseton kullanmis oldugumdan kaynaklanabilir, bu iyi gibi geldi bana. :) kokusunu da cok sevdim!

Tirnaklar Fora said...

birtek kokusu guzel yoksa cok işe yaramıyor

tarih84 said...

ben de aşık oldum, bayıldım tarzında bişiler diyeceksin sanmıştım.ellerime oje pek süremesem de ayak tırnaklarımı dalgalı da olsa bu güzel renklerden mahrum bırakmayan biriyim:)) aseton kullanırım, tercihim kokulu olanlar. parmex kullanıyorum, besleyici parfümlü diyorsada bir nevi tiner işlevi götren madde ne kadar besleyecek işte. mentollü kullanıyorum, yeşil renkte çok da mamnunum hani, annemler ise pembe rengi kulalnıyorlar.
ailecek parmexden memnunu işte.

Gözde said...

Benim favorim Parmex hem kolaylıkla çıkartıyor hemde bulması çok kolay ve şişeside büyük. Eğer parmex bulamazsam Şelale alıyorum.

Aslı said...

Kuzucuğum kendine işkence yapma! Ben de Parmex kullanıyordum, aslında memnundum da ama tırnaklarımın üzeri kuru kuru olmaya ve yaprak yaprak soyulmaya başlamıştı. Şu Uni yi denedim asetonsuz diye istersen bir bak :

http://kafdagininardindan.blogspot.com/2011/02/uni-asetonsuz-oje-temizleyici.html

nily21 said...

bu tarz asetonlar sanki su gibi geliyor, çok kullanınca da ellerimi yıpratıyor..ben kuaförümden alıyorum asetonu..markasını bilmiyorum ama 4-5 damlayla ojeyi çıkartıyor..

Tansu said...

Bende seviyorum aslında 2-3 kere kullandım bundan ama kokusuna bayılıyorum ve çıkarmada iyiydi. Belki şişesine göre değişiyordur o da Flormarın aseton kalitesizliği olur. Her ne kadar şu an asetonsuz anımda hemen almam gerekip kartopu gibi bir asetonu alıp bitirmem gereksede şelale ve parmex seviyorum :p
Ama eskiden şelale çok kötüydü ya hatırlıyor gibiyim hiç sevmezdim. Renksiz,yazısız beyaz kutuda ucu delinip kullanılan asetonlarımı hatırladım :)

pelininstyle said...

Bu asetonu kullanmadim ama nedense bazi asetonlar cok berbat oluyor ojeyi cikartmiyor kokusu igrenc vs derken rezillik yahu.
Ben bu ara sevdigim bir tanesine denk geldim onu birakmiyorum hic hem de marka bile degil. salatalik tonigi gibi kokuyor:)) Les Cosmetiques diye birsey ve Carrefour'dan aldim. Asetonsuz bu arada.

towanda said...

ben 1 lt'lik saf aseton alıyorum Sanırım kuaforlerin kullandıgıda bunlardan. böle aromaları falan yok yani faydalı birseyleri yok icinde ama çok rahat ediyorum:))) asetonsuz cıkarıcıları denedim benim icin eziyet oldu ojeyi cıkarcam diye saatlerce ugrasıyordum öle olunca tırnagıma daha zarar veriyor bence. simdi cok rahatım 1litre olduğu icin hemen bitti derdimde yok. Zuzu'm saf aseton tırnağa zarar verir mi?

Lokum Hanim said...

Yorumlariniz ve onerileriniz icin cok tesekkur ederim =)

Marjo: Kalbin temizmis kuzum ben de bugun icin ayarlamistim =) Konad aslinda yapiyorum ama fotograflarin kalitesini falan begenmedigim icin yayinlayamadim =)

Towanda: Ben de 100% aseton kullaniyordum. Bulamadigim icin bu markalardan satin aliyorum. Asetonu kullandiktan sonra tirnaklarimin kenarlari boyle his olarak degisik bir durum aliyor, hemen yikiyorum. (demek istedigim hissi sen anlamissindir =) Ben bir yan etkisini gormedim simdiye kadar ama mutlaka ellerini hemen yikamani oneririm.

Trincess said...

ben watsons kullanıyorum, cabuk bitiyor evet ama sanırım benden kaynaklı =) yine watsons'da satılan isana marka asetonun bademlisi çok güzel. asetonsuz ojesi de var isana'nın, on tırnağı tek pamukla çıkarabilecek kapasitede, gel gör ki tırnak etlerini mahvediyor, asetonu tercih edecek hale getiriyor =/
watsons'dan beri favorim olan parmex'i kullanmıyorum bu arada =)

Post a Comment