Tuesday, February 1, 2011

Iyi ki dogdun BOOM & MARJO

Bugun pek severek takip ettigim 2 blogun dogum gunu =) Sanirim 2 sene once bu zamanlar da gezegenlerin konumu falan cok iyiydi. En sevdigim bloglarlar hep bu aralar dogmus =)

Biri dogum gununu kacirdigim ama ay boyunca her gun kutlayacagimiz sevgili Boom...

Hani kalbi temiz kuzular vardir, iste Boom 'da onlardan. Bir gun Boom'dan bir mail aldim. Diyordu ki bana konuk olur musun? Nasil bir heyecan tabii ki de dedim =) Bir heyecan ona guzel bir yazi hazirlamaya calistim.. Sonra mail zincirleri ile bizim uzaklardan dostlugumuz daha da pekisti.

Hesapsizca destegini hic kimseden esirgemez Boom =) Her an oralardan bir supriz yapabilir. Blog odullerindeki 2. oldugunda bile bizi unutmamis ve tesekkur yazisinda bize yer vermisti ve kalbimi pit pit attirmisti.

Beni o kadar cok mutlu etti ki, simdi sira Cantamin Icindekiler'de ... Cantamin Icindekiler'de sana bir hediye vermek istedi =)





Boom hergun bir oncekinden guzel yazilariyla beni sasirtmaya devam ediyor. Enerjisi, caliskanligi, ictenligi ve bir o kadar da kibarligiyla bir cok blogger icin ornek =)

Tekrar iyi ki dogdun caliskan kuzu.. Gozlerindeki piriltin ve enerjinle hep bizimle ol sen!






Diger blog ise canim Marjo'm. Bugun Boom gibi o da 2. yasini kutluyor. Marjo Turk makyaj bloglari arasinda olmazsa olmazlardan =) Gerci ben onun butun yazilarini cok ama cok severek okuyorum. Hani bazen aklimizdan gecer, sen makyaj blogusun nereden cikti simdi bu yazi diye.. Iste ben o yazilarini da cok severek zevkle okudugum arkadaslarimdan biri.

Cantamin Icindekiler dogdugu zaman ilk destegim Marjo'dan gelmisti. Herkesin link vermekten, surda gordum demeye cekindigi zamanlar da Marjo bahsetmis ve desteklemisti Cantamin Icindekiler'i... Ne kadar cok mutlu olmustum. Bu nedenle Marjo'nun yeri her zaman farklidir. Ona bir kez daha tesekkur etmek istiyorum.

Anlatim tarzi, paylasmasi, ictenligi, bizdenliginle hic sen bizi birak Marjo =)

Bugun haberim oldu Marjo'cugumun dogum gununden ondan bir dizaynim yok. Belki ilerki gunler de bir supriz yaparim neden olmasin =)

Sevgiler,
Zuzu

Hamis: Bu tarz yazilari yazmak da pek iyi degilimdir. Duygularimi, dusuncelerimi elimden geldigince paylasmak istedim. Umarim sizler de sevmissindir.

15 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

nm said...

zuzuuuuuuuuuuuu müthiş olmuş bu

Lokum Hanim said...

Begenmene cok sevindim =)

serrose said...

bayildim ben de supper olmus ;)

Lokum Hanim said...

tesekkur ederim vallahi mutlu oldum =)

serrose said...

ben de ozel manikur isterim :D ya capon olsun ya capon balik ya da guller :p
bak secenek cok :D

Lokum Hanim said...

Tamamdir, baliklar yapalim senin icin =)

★nasli_ said...

Zuzucum cok seker tam yenilesi olmuşlar :)) Bnde hello kittyli istiyorum.

Lokum Hanim said...

Tesekkur ederim =)

Hello Kitty'li takma tirnaklar takmistim ama Hello Kitty desenlerim var bir ara mutlaka yapmak isterim =) Gozun buralarda olsun =D

http://insideofmypurse.blogspot.com/2010/07/hello-kitty-manicure.html

İrem GÖKER said...

Gerçekten harika olmuş bu arada çekiliş sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :)

Marjo on makeup frenzy said...

Zuzu'cum canım harikasın :) Çok duygulandım, çok mutlu oldum. Sen ne kadar düşünceli, ne kadar iyi kalpli bir insansın böyle yahu :) İyi ki tanışmışız blog vasıtasıyla :) Nasıl güzel bir sürpriz oldu bu bana anlatamam :) Senin yerin de benim için her zaman ayrıdır, özeldir :) Aa unutmadan dizaynı yapacak vaktin olursa benim gibi karışık kararsız olsun, nasıl olur? hehe :)

Lokum Hanim said...

Canim benim ne demek az bile oldu =) Keske elimden daha fazlasi gelse... Simdi oturup hemen hazirliyorum sana karisik kurusuk biseyler =) Optum seni en kocamannindan =)

pelininstyle said...

Bayildik Zuzu'cuk:) Cok guzel yazmissin:) Hem de ojeler super olmus:)

JustMakeup said...

Çok kıskandım ya, ben de istiyorum!! Muhteşem olmuş bu <3

Lokum Hanim said...

Pelininstyle: Cok tesekkur ederim =) Nasil olucak derken boyle birsey cikti meydana =)

Just Make Up: Begendigine nasil mutlu oldum =) Yaparim ki ben senin icinde =)

senem said...

çok eğlenceli gözüküyor tırnaklar :)

Post a Comment