Friday, February 4, 2011

TOP SHOP - OffBeat

Scroll down to read in English!

Bir kac yazimda Zuzu Twitter 'dan beni takip edenler bilirler, uzun zaman once aldigim Top Shop ojelerden bahsetmek istiyorum.

Ben tekli ojeler yerine set halinda satisa cikardiklari ojelerin tumunu satin aldim. Turkiye'deki magazalarinda satislari yok, bu nedenle TOP SHOP 'in websitesinden ojelere ulasabilirsiniz.

Tabii ki de hepsini cok sevdim diyemem. Cunku renkleri ve yapilarina gore degisik yorumlar yapmam gerekir. Ama genel olarak renkler ve ojeleri sevdim. Bazen ojeleri satin aldiktan sonra pisman oluyorum. Neden bu kadar para verdim ki diye kendime kiziyorum. Ama bu ojeler de bir pismanlik hissetmedim. Sevdim onlari. Gercek kis mevsimini hissederken onlarla sizleri tanistirmak istedim. Gercek kis renkleri!

Ilk rengim OFFBEAT. Kirli beyaz yada krem rengi de diyebilirim. Iki kat uyguladim. Herhangi bir ust kat koruyucu cila (Top Coat) surmedim. Yogun kremli bir oje o nedenle oje surmek de pek basarili olmayanlara onermem. Yani surmesi zor. Kremli oje derken yapisi ince degil, krem gibi kivamli demek istiyorum. Ben bu yapiya yerli markalarda rastlamadim. Belki kirec beyazlari ornek verilebilir.

Hamis: Henuz cekilis sonucunu aciklamadim. Sizler de takdir edersiniz ki listeyi hazirlamak biraz zaman aliyor. Izleyicim olmayan yorumlari ayirmak, birden fazla gelenleri ayirmak,.. vs zaman istiyor. Bu nedenle sonucunu bir daha ki hafta ici yayinlamayi planliyorum. Ilginiz ve sabriniz icin tesekkur ederim.

- Satislarim devam etmektedir. Sizlerden gelen ilgiye gore yeni urunlerimi eklemeyi surdurecegim. Buradan
DUKKAN ZUZU ulasabilirsiniz.









Today i wanted to talk about my new nail brand TOP SHOP. As most of you know that TOP SHOP is a really famous fashion brand. But recently, they came out with a new make up line and they definitely made a good work. I love also their lipsticks, powder and blush. Highly recommended.

I bought them from their website. Because some of the stores have make up line. I got only set polishes. I really didnt regret to pay this much money. Sometimes I really feel bad about to pay this much money to lacquers. But this one I am ok =) Colors are really wintery for me =)

I will review them by one by.

Today, I have OFFBEAT which is cream color. I applied just 2 coats and didn't use any top coat. Formula is creme so that working is really difficult.

7 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

touch the sky said...

çok beğendim, gerçekten çok parlak ayrıca şişesini daha çok beğendim zuzu diğer renklerini de merak ediyorum :))

Lokum Hanim said...

Asil ben senin bugun ki yazina bayildim =) O nasil yaramazca pissa aaran yemek =) Kocaman op benim icin minigini =)

Ayshenur said...

zuzucum biş sorcam rengi parlak parlak cıkmış ya bunun ndeni sürdükten hemen sonra foto cekmenmi ?harika ötesi bi renk yinee;)

Lokum Hanim said...

Isigin gelis acisindan, bir de oje guzel =) Surdukten hemen sonra fotograflari cekmedim bu arada =) Tesekkur ederim =)

DERYA said...

çok güzel bir renkmiş.ne kireç gibi bembeyaz duruyor ne de çok silik bir görüntü veriyor. hoş bir beyaz tonu olmuş:)

Lokum Hanim said...

Cok guzel tanimlamissin rengi =) Yumusak bir ton =)

z.özgü said...

ben şişesine bayıldım pek bi sevimli (:

Post a Comment