Wednesday, March 30, 2011

Kardashian'larin Oje Secimleri

Scroll down to read in English!

Hala bloguma ulasim saglanamiyor ama reader uzerinden yazilarim goruntuleniyor. Bu nedenle eskisi kadar sik olamasa da yazilar paylasmaya calisacagim. Umarim en kisa zaman da GERCEKTEN bloglara ulasim saglanir ve biz de eskisi gibi KOLAY iletisim saglayabiliriz.

Artik yepyeni bir bolumumuz var. Bir suredir moda dergilerin de artik oje konularina cok fazla paylasim oldugunu farkettim. Bu yazilari bazen twitter uzerinden sizlerle paylasmaya calisiyorum. Paylasimlari artirarak dergilerde, kitaplar da, internet uzerinde gordugum yazilari sizlerle blog uzerinden paylasmaya calisacagim.

Ilk paylasimim Kardashian kizlarinin Kardashian- Konfidential adli kitaplarindaki minik bir bolum. Ben onlari takip etmeyi seviyorum, ozellikle sovlarini simdilik severek izliyorum =)

Kitap hakkinda bilgi vermem gerekirse, cok ilginc bir bilgi yok. Benim icin en ilginc bilgi ailelerinin gizli yemek tarifi 'Pisi'! Bizim pisi =) Vermemisler tarifi gene ama uzerine pudra sekeri dokerek yiyorlarmis =)

Ve onlarin oje secimleri:






Hello,

Maybe you heard it, in Turkey we cant reach blogger sites. Because of that, I cant open my blog and response your comments. Also I cant leave any comments on your posts too! Sorry about that! Hope they will solve this problem soon.

News: We have a new section which I will share some nail photos, tips from books, magazines, internet,.. =) I love reading them and in these days, most of the magazines publish more than ever about nails.

My first post is Kardashian Girls choices! I read their Kardashian- Konfidential book, it was all right... But I definitely like their shows, every sunday you can find me in front of tv =)

Enjoy!

4 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Unknown said...

i have confetti from orly :)

Ayshenur said...

off hepsi birbirinden itici :s

Judy Abbott said...

Ay Zuzu kaç haftadır göremiyordum çantanın içini :) nihayet kavuştuk , çok sevindim. Sansürsüz sonsuz bir internete kavuşuruz umarım yakında.

Tansu said...

Arada bir girebiliyorum buraya bazen giremiyorum anlamadım bende ya. Of sorunlar halledilsin artık :(
-Hazır girmişken sorunumu dile getirim dedim :D-

Post a Comment