Saturday, July 23, 2011

Essie - Absolutely Shore

Scroll down to read in English!

Cok uzun bir suskunluktan sonra tekrar MERHABA.

Bu aranin nedeni biraz yorulmam, sinirlenmem ve keyifsizlesmem... Aslinda hevesim kacti demekse daha dogru olur =) Bu konuya bir yazi ile deginmek istiyorum o nedenle hemen bunu gecip rengimi anlatmak istiyorum.

Bu yazimdan itibaren 2011 yaz donemi favori renklerimi elimden geldigince sizlerle paylasmak istiyorum.

Ilk rengim Essie Summer 2011 koleksiyonundan Absolutely Shore. Bayildim!!

Yaz sicaginda koyu renkler kullanamam, koyular kisa ait benim icin. Tirnaklarimda koyu bir renk olunca sanki iki kere terliyorum. Cok ciddiyim koyu renk surunce parmak uclarimda sicagi hissediyorum.

Ojemiz kremli bir oje. Ilk katinda biraz ince bir yapisi var ama sonra ikinci katinda kendini topluyor. Renk beyaz (ama cok guclu bir beyaz degil, kirik diyebilirim) icinde nane yesili dokunusu var.

Yaz icin yaratilmis bir renk. Olmazsa olmazim!!


Hamis: Ilk fotograf da sanki gri dokunusu varmis gibi duruyor sizi yaniltmasin.. Sanirim koyu bir arka plan uygulayinca renk kendini daha guzel gosterdi. Bu tarz renk tonlari yansitmak cok zor oluyor.











After a long time HELLO again.

I gave a long break because I am so frustrated about something which makes me so unhappy and felt bad. Never mind I am thinking about to write about it later. So lets get the todays lovely color.

With this post, I will try to review my 2011 favorites colors.

My first love is Essie- Absolutely Shore.. Love love love..

For summer, I really dont like dark colors. I dont like to see them on my nails, I feel double hot! Seriously, every time when I put one of the dark shade, I feel the hot on my fingers =)

Color is creamy but no disturbing. First layer is a bit sheer then it gets normal on second layer. It is white but not so strong with a touch of mint green.

Enjoy your life!

6 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

tuguna said...

hosgeldin zuzucum umarim kaybolmazsin yeniden:) cok guzel bir renk gercekten..

Anonymous said...

harika görünüyor :)

. said...

kusursuz bir renk olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem kışın siyahlarla hem de şuanda colorblockla her türlü kullanabileceğimiz bir renk.


tanıtım için minnettarız:)

xo

www.heelsaremydrugs.blogspot.com

zuzu hayranı said...

çok özledik (:

nm said...

aaa yeni yazı yazmışsın simdi görüyorum. bu rengi bi kere sürdüm çok sıvı bulmuştum. sanırım biraz koyulaşmış, daha rahat sürüyorum şu anda.. sevdim yani.. :)) meet me at sunset, smooth sailing, super bossa nova falan bunların hepsini hepsini alasım var zuzu, koleksiyon çok güzel. ah bi de essie bu kadar pahalı olmasa türkiyede :(((

Lokum Hanim said...

Tuguna: Sen de hosgeldin =) Cok geziyorsun, kiskaniyorum seni =)

Fulya: Bayiliyorum!

Heels Are My Drugs: Kis tam olarak bilemiyorum ama su anda favorim!!! Fresh taptaze bir renk!

Zuzu Hayrani: Bende senin yorumlarini ozlemisim =)

Nemo Latte: Meet me at sunset ve smooth sailing koleksiyonda begendiklerim arasinda.. Hepsinin fotolarini cektim yayinlanmak uzere bekliyorlar. Yazi yazmak bana cok zor geliyor. Meet me at sunset o kadar paraya degmez bulabilirsin bence muadillerini. Smooth sailing mavi mor seviyorsan kacirma derim!

Post a Comment