Wednesday, July 27, 2011

Oneri - Weleda Cellulite Oil

Scroll down to read in English!

Gecen hafta twitter'dan selulitler-catlak sorunumundan bahsetmistim. Kremlenmeye basladim diye de eklemistim.

Iste kullandigim mucizevi yag.

Hani su gorunmeyen selulitler var ya boyle sikistirinca meydana cikan artik onlar yok! Dogru okudunuz onlar kayboldular. Yer etmis olanlar da ise azalma soz konusu. Bu duruma ben de inanamadim ve sizlerle hemen paylasmak istedim.

Yalniz sunu belirtmeliyim ki sabah aksam kullanilmasi gereken yagi ben aklima geldikce suruyorum. Su an siseyi yariladim. Bir de gunde en az 2lt su icmeye calisiyorum, hafta da 4-5 gun yuzuyorum. Kokusu kesinlikle rahatsiz etmiyor.

Eger bulursaniz, kacirmayin!




Thats miracle!

I have been using this oil since last week.

Right now, I dont have invisible cellulites which are under the skin about to come out.

I use it whenever I remember may be 3-4 times a day. Plus I swim 4-5 times a week and trying to drink water at least 2lt.

If you have cellulite problem, give it a try!

11 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Berkçe İçim said...

nerden bulabiliriiiz, çatlakları da kesin geçirir mi ki :)
bir de fiyatı ne acaba :)

Lokum Hanim said...

Ben iherb.com'dan satin aldim ama Turkiye'ye gonderim nasil oluyor bilemiyorum. Fiyati da bir cok krem, yaga gore cok uygun. ($18)

Berkçe İçim said...

çok teşekkürlerr :)

Lokum Hanim said...

Rica ederim =)

nm said...

selulit sorunu ben de yasiyorum bicok insan gibi. cok zayiflamis olmama ragmen hala varlar. ama sunu soyleyeyim, spor salonunda yaptigim iki hareket cok yardimci oldu. "hips crunch" ve "leg curl" gayet güzel bi sekilde yok ediyo selulitleri. bir haftada falan bile fark ediyo. bugünlerde, yaklasik bi aydir falan birakmak zorunda kaldim sporu, o yuzden yeniden cikmaya basladilar ama ciddiyim selulite tam cozum sagliyo bu hareketler. ve tabii ki bisiklet. yuzmek de iyi aslinda ama ben havuza girmeyi pek sevmedigimden ve istanbulda denize gitmek pek mumkun olmadigindan olmuyo.

Lokum Hanim said...

Selulit sorunu tuhaf zayif, sisman herkes de oluyor. Ben hic su icmezdim.. Son 10 gundur duzenli yuzuyorum ve su iciyorum. Onlarin da kesin buyuk faydasi var ama bu yag cok isime yaradi. Hala orami burami sikistiriyorum yanlis mi gorouyorum diye =)

Melike Güner said...

weleda zaten süperdir, bende amerikadayken sadece bir yüz kremini almıştım denemek için ama başka ürün almadığım için çok pişmanım zira türkiyede yok :( bu soruna acil bi çözüm bulmalılar bence mesela bu yağda da çok aklım kaldı şu an.

Lokum Hanim said...

Weleda ile ilk deneyimim =) Ve cok memnun kaldim. Umarim en kisa zamanda su gumruk sorunu cozulur. Benim icin hem uygun fiyatli hem de cok dogru bir urun oldu =)

Evy said...

denemekte fayda var! Bakalim nolucak :D
http://maffionista.blogspot.com/

pelininstyle said...

canim merhaba:) weleda ile kizimin gaz sancilari sayesinde tanistik:) yeni dogan bebeklerde hep karin agrisioluyor ve weleda'nin karin agrisina karsi masaj yagini eczacim tavsiye etti. inanilmaz ise yariyo rve cook dogal harika!
bu urunu de tavsiye ettiler gercekten ise yariyormus:) cok tesekkurler paylasimin icin:)

Lokum Hanim said...

Evy: Ben memnunum =)

Pelin sonunda sesin cikti =) Sayin bayan Juliette geldi, tembellestin unuttun bizleri =) Ben de duydum sonradan urunleri hakkinda yorumlar cok iyi. Ben ilk defa bir selulit yaginin ise yaradigini goruyorum cok memnunum ayrica da cok ekonomik kesinlikle tavsiye ederim =)

Post a Comment