Wednesday, November 30, 2011

Kullandigim Makjaj Urunleri

Tarih: 25.04.2011

Neredeyse 1 senede neler degisti seklinde bir yazi yazmaya hazirim :)

Gecmisten, tozlu fotograflarim arasindan bana goz kirpti gunluk makyaj urunlerim :)








Su anda herhalde orakilerin yarisini kullaniyorum :)

Olsun ben genede aklimda kalan urunler hakkinda minik minik notlar yazmak istiyorum.

-Body Shop allik: Bir tane al omrunun sonuna kadar sur sur bitmez :) O aralar kullandim seviyorum ama uzun bir zamandir kullanmiyorum.

-EOS bir heves aldim. Memnun kalmadim. 1 yada 2 kere kullanmisimdir. Sonra minik kedim Lola'm onu ele gecirdi. Top seklinde tikir tikir bi sure oynadi. Tabi tahtalarin ustunde o tikirti bizleri rahatsiz etti ve topunu sakladik simdi nerede bilemiyorum.

-Dudaklarim cok sorunlu tirtikli olmadigi icin ozellikli bir dudak nemlendiricisine ihtiyacim yok. Korres'i oneririm. Bir de stresten, sicaktan devamli dudaklarinda ucuk pirtlayana bunyem var. Iste o zamanlar kullandigim ilaclardan, atesten dudaklarim cok kuruyor. 1-2 gun nemlendirici Neosporin kullaniyorum, dudaklarim normale donuyor.

- Sanirim Dior renkli nemlendirici oluyor. Cok cok severek kullaniyorum. Cildim alerjik fondoten, pudra vs kullanamiyorum. Makyaj yaparken sadece bu urunden findik kadar butun yuzume suruyorum. Tenimi daha duzgun, isiltili gosteriyor. Cildiniz de sorun yoksa, alerjikseniz kesinlikle oneririm.

- Diger Dior urunlerimden de cok memnunum. Diorshow benim icin klasik asla vazgecemem. Universite de kesfettim onu halen benimle. Concealer herkesin sevebilecegi bir urun degil. Kimisi icin cok ince gelebilir. Ama benim icin mukemmel urun. Onu da halen kullaniyorum.

- Nars Alhambra! Vazgecilmezim. Rujlar yazimda dedigim gibi ben goz makyaji,.. vs oyle agir yapmiyorum. Bu farimi hergun kullaniyorum. O benim aydinlaticim.

-Mac eyeliner o aralar bir heves aldim. Cat eye var ya hani ben onlara bayiliyorum. Yapabilirim dedim ama halen yapamiyorum. Bir eyeliner, goz kalemi cekemiyorum. Itiraf ediyorum yapabilenleri de kiskaniyorum. Sanirim goz kapaklarim dusuk ondan dolayi zorlaniyorum. Bir gun estetik yaptirmak istersem ilk onlari kirptirmak istiyorum :)

Kas kalemi, pudra, Mac alliklar onlari kullanmiyorum. Yerlerini baska baska urunler aldi.

Lancome, Estee,.. bircok markadan bircok urun kullandim. Hep kasintim oldu, gozlerim akti. Bu urunler kesinlikle boyle bir sorun yasamadim. Ayni sekilde bakim urunleri olarak da sadece Clinique kullanabiliyordum. Su yazimda paylasmistim. Ama o konuda da yeni bir marka kesfettim Origins! :) Hassas ciltler deneyin derim! Yani ben diyorum ki hassas ciltli okuyucularim sizler bu yazimi daha cok dikkate alin.

Kocaman upuzun bir yazi oldu. Umarim sevdiniz belki devami da gelir demek istiyorum ama soz vermiyorum.

7 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

chunlibeauty said...

Ellerine sağlık cok güzel bir post olmuş :) seninde neler kullandığını görmek hoş oldu :)

kozmetikperisi said...

clinique bende beğeniyorum cnm,alerjik bünyelerde reaksiyon vermiyor,çok güzel bir post olmuş devamını bekleriz:)

Lokum Hanim said...

Chunli Beauty: Gercekten mi :) Senin gibi basarili bir bloggerdan duyunca cok mutlu oldum :)

Kozmetik Perisi: Tesekkur ederim :) Clinique yillarca kullandim, cok memnundan degisiklik olsun istedim :)

cemre said...

eğer cildiniz alerjikse ki benim öyle size beyu önerebilirim clinique in yanında biraz daha uygun fiyatlıdır gıda boyasıyla ve bitki kökleriyle renklendiriliyodu sanırım ürünleri ben bikaç ürününü kullandım concealer ları oldukça iyidir sıvı olanları ayrıca gözleriniz de hassas sa diva lash maskara serisi ve model maskara serisini öneririm şiddetle güzel bi alman markasıdır :))))

Anonymous said...

eos konusunda sizin gibi düşünüyordum ama bi 5 10 kere şans vermem gerekti o yumuşak dokusunun ortaya çıkması için, öyle deneseydiniz keşke, sonra yumuşacık oluyor :)

Lokum Hanim said...

Cemre: Biz alerjikler birbirimizin tavsiyelerine her zaman ihtiyacimiz oluyor :) O nedenle ayrica tesekkur ederim, muhakkak deneyecegim :)

Anonymous: Buldum hemen yeniden deniyorum. Bakalim nasil olucak :)

PAPİŞ STYLE said...

Ahanda hassas otesi cilde sahibim:-(( Burda bulabilir miyim ki Zuzuzcum? Tesekkur ederim bilgilere.Deneyenlerden bizzat tavsiye edilen ve edilmeyenleri bilmek daha faydali oluyor tabii.Sevgiler...

Post a Comment