Saturday, February 20, 2010

Hello Konad!

Bugun ilk Konad setimi ile birlikte bir kac tane de plate edindim. Aksam eve gelir gelmez bir heyecan denemeler basladi.

Itiraf etmeliyim, ilk basta baya zorlandim. Renkler cikmadi, her yer oje oldu... Sonra bir kac youtuba videosu hemen bana yardimci oldu.

DSC07604

Bu benim ilk denemem. Ilerde daha guzel seyler yapabilmeyi diliyorum. ( Tabanda Sephora- Can you keep a secret?, desen ise China Glaze Up all night adli ojeleri kullandim)

Bilmeyenler icin Konad bir nail art markasi. Tirnaklarin ustune evde, kendi basiniza cesitli desenler yapabilmenin en kolay yolu. Ihtiyaciniz olan sey desen plateleri, stamp ve scraper :)

Stamp deseni uygulamak icin kullanilan muhur gibi bisey diyebilirim, scraper ise desen paletinin ustune ojeyi surdukten sonra temizlemek icin kullanilan spatula diye tanimlayabilirim.


DSC07607

Stamp. Sekilde goruldugu uzere tirnagima desenin yarisi cikti ama ogreniyorum :)

DSC07610

Scraper

DSC07611

M2 nolu plate

Yalniz simdi farkettim bugun bi kendini bilmezlik yapip iki tane ayni plateden almisim. Simdi elimde 2 tane M2 var. Ne yapicam bilemedim :(

Simdilik benden bu kadar belki ilerde daha genis bir post hazirlayabilirim. Herhangi bir sorunuz, isteginiz olursa cekinmeden bana mail atabilirsiniz :)

xo

23 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

nar said...

Çok hoş durmuş, tam anlayamadım nasıl yapıldığını ama ben pek becerikli değilim bu konularda...:(

Sıla Yılmaz said...

Süperrr bende de var bundan ama senin paletin daha güzelmiş :))

JaDe said...

Çok güzelmiş canım, peki bu stampleri nerde bulabiliriz??

Trincess said...

hayirli ugurlu olsun =) scraper yerine eski bir plastik kredi karti kullanmani tavsiye ederim, diskin cizilmesin ;)

Lokum Hanim said...

Nar: Bende anlatamadim ki :) Hic iyi degilimdir boyle anlatmakta. Aslinda detayli yazmak istiyorum bigun.Once zorluyo ama sonra muthis eglenceli kesin yapabilirsin :)

Siu : Cok tesekur ederim. Ben en basit setinden aldim icinden bu cikti =) Bide farketmeden ekstra aldigim paletler icinden de cikti =)

Jade: Tesekur ederim canim. Internetten baska bi secenek yok sanirim Tr icin. Ebay den arastirip cok iyi bir satici bulabilirsin yada http://www.transdesign.com/ de satiyo ama Tr kargosu var mi bilmiyorum :(

Trincess: Cok tesekur ederim. Seninkilere bakip bakip duruyorum, nasil guzeller :) Kredi karti kullaniyim, cok haklisin bende uzuluyodum bu boyle cizilcek hep diye :)
ya bisey sormak istiyorum sana aslen design ojesi sadece konad da mi yoksa bildigin baska bi marka var mi? Cunku deniyorum diger markalar tutmuyo, vermiyo rengi :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss said...

bayıldım bende... harıka olmuş...

Trincess said...

tek katta opak olan her ojeyle iyi sonuc alabilirsin, ornegin flor mar 112 =)
turkiye'de ozgurcepazarlama'ya havale yaparak alabilirsin, ben hep oradan almistim. ozgurce pazarlama'ya ben internetten ulasmistim, sonra telefon ettim ve havale yaptim, evime gonderdiler.
ayrica yurt disindaki en iyi site ocnailart.com, sahibi kathleen cok durust bir insan tavsiye ederim =)

Marjo on makeup frenzy said...

canım hayırlı olsun, konadicure'ün süper olmuş :) yalnız uyarayım konad feci bağımlılık yapıyor, ben 3 diskle başlamıştım, 6 disk sipariş verdim sonra ve hala aklımda kalan paletler var :) M2 benim de ilk seçtiğim disklerden biri, ayıcık mı köpekcik mi bilmediğim şekli her ojemin üstüne basıyorum, çok sevimli kerata :lol: trincess bu konunun uzmanı gerçi ama ben de söyliyim, scraper'ın ucu metal olandan almışsın, plastik olandan al, çiziyor yoksa diski. konad'ın kendi ojeleri çok yoğun onlarla tam oluyor ama china glaze ve opi'nin bazı serileri de konada uygun diyorlar, scrangie'nin review'larına bakıp not almıştım ben, nereye yazdığımı bulabilirsem sana da gönderirim istersen. özellikle china glaze'in holografik olanlardan almak lazım, konad'ı çok güzel duruyor onların. ;)

Lokum Hanim said...

Myprincess: Tesekur ederim ilk denemem :)

Trincess: Himm anladim canim. Ben USA de yasiyorum hani oyle sorunum yok ama opi larla falan olmadi neyse hemen bir list yaptim kathleen e siparis vericem cok tesekur ederim :) gene sana sorularim kesin olucak =)

Marjo: Tesekur ederim canim benim.. Senin twitlerin oldu birazcikta sebep :) Yapti bile dunden beri degisik degisik sur,cikar deliricem sanirim :)evet evet kart kullanicam bundan sonra bende dusunememistim saolsun Trincess uyardi :) Nasil memnun olurum yollasan bana notlari cok tesekur ederim..

poshnail said...

Gorgeous blog!

Trincess said...

ABD'de yasadigini tahmin ettim canim =) bi arkadas galiba nereden alabiliriz diye sormus, ona hitaben yazdim...
Kathleen'e benim adimi verirsen hemen anlayip yardimci olacaktir =)

Lokum Hanim said...

Bende ustume alindim :) Kesin alirken veririm ismini tesekur ederim :)

wantthefashion said...

ya nerden aldınki bunları ben heryerde arıom arıom yok :(

Lokum Hanim said...

Canim ben Amerika da yasiyorum ordan buldum ama Trincess in de dedigi ozgurpazarlama'ya internet yoluyla veya telefonla ulasabirlirsen onlarmis dagitimcisi yada ebay derim :) xo

wantthefashion said...

o kadar üşengecimki yorumların hepsini okuyamadım yeni gördüm ...teşekkür ederim canım hemen ebayden aramaya başladım bile :D

wantthefashion said...

o kadar üşengecimki yorumların tamamını okuyamadım ama yeni gördüm...teşekkür ederim :D hemen ebayden aramaya başladım bile:)

Lokum Hanim said...

Arada ben yapiyorum aklima bisey geliyo sabirsizlik direk daliyorum :) Eger bi sorun olursa cekinme, bende yeniyim ama elimden geldigince yardimci olmaya calisirim :)

üzüm kuşu said...

çok güzelleerr bş arkadaşın yorumunda gördüm özgürce pazarlama hemen mail attım umarım kısa zamanda dönerler:)

Lokum Hanim said...

Cemre'cim benim ozgur pazarlama ile ilgili bi fikrim yok ama yakinda bir giveaway yapicam orda benim nasil edindiyim, siz nasil edenebilirsiniz gibi bilgileri vericem canim :) arti tabi ki oralardan da suprizlerim olucak 10 Mart gibi dusunuyorum :)

üzüm kuşu said...

bekliyorum canım dört gözle:)

kar said...

evdeki normal ojeler de kullanılabiliyo mu? kuaförüm damga normal ojeleri tutmuyo dedi de :S

Lokum Hanim said...

Evet diger ojelerle de kullanbilirsin ama cok kalin opak oje kullanmak gerek. Ben genelde china glaze'in kiler kullaniyroum. Deniz FlorMar 112 onermisti =) Yani oyle bir kural yok illa kendi ojesi diye sadece kalin ojelerle dene =D

İrem GÖKER said...

Zuzuşş m2 paletinden iki tan eolduunu öğrendim ehehe bana hediye edebilrisn yakında konadımm oluyor ama 1 diskli :D

Post a Comment