Tuesday, March 2, 2010

Konad- M77

Bugun sizlerle gene kipkirmizi bir renkle beraber M77 paletinden uyguladigim siyah dantelli tirnaklarimi paylasmak istiyorum.


DSC08154 copy

Tabandaki kirmizi renk OPI- Big Apple Red. Bu ton kirmiziyi ben Comet Loves Cupid kadar cok sevmiyorum. Bu rengin aynisi Flormarda da bulunmakta. Ama simdi tam olarak numarasini hatirlayamadim. (Kesinlikle 48 degil, onu severek kullaniyorum)


DSC08155 copy

Ama artik bu ojeyi boyle konadicure ile cok rahat kullanabilecegimden eminim. Bu kombin mi desen combo mu desem, onlarin birlikteligine ben bayildim :)


DSC08151 copy

Temizlerken olsun, birkac kere ojeyi surup cikartinca aseton tirnak kenarlarimi kurutuyor. Bu da hic hoslanmadigim bir goruntu. Onu engellemek hem de kuruluklari nemlendirmek icin ben oje kuruduktan sonra tirnak kenarlarima vazelin suruyorum. Bu parlakliklar da ondandir :)


Benim kirmizi konadicurelarim hakkinda bu kadar yazdiktan sonra simdi sizinle bambaska bir konuyu paylasmak istiyorum. Cok mutluyum, gururluyum 200. izleyicime kavustum. Ben daha onceleri kesinlikle giveaway durumuna karsiydim. Ama su anda durum biraz degisti. Size hos bir suprizim var. Eminim sizde seviceksiniz :) Bu konuda sorun su ki bu aralar o kadar cok giveaway yapildi ki, ben sahsen devamli readerim da onlarla bogusmaktan yoruldum. Demem sudur ki, biraz bekleyelim herkes ferahlasin. 10 Mart gibi ben giveaway postumu hazirliyim. Simdi merak ediyorum ve size soruyorum acaba sizin bu konudaki dusunceniz nedir?


Ha bu arada az kalsin unutuyodum cok ayip bana. Dun blog ayarlarimda buyuk bir sorunla karsilastim, sagolsun Pell-in bana cok yardimci oldu. Ona burdan tekrar tekrar tesekur ederim.

xo

11 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Pell-in said...

Yaaa ben konad'ı en çok bu danteller için istiyorum. Konad seti alırsam ilk alacağım palet bu dantel görünümündekiler ve tırnak uçlarına yapılanların oldukları olacak. 2.de zebralı bir palet (:

Trincess said...

cook tatli ;) cila var mi bunlarin ustunde? hic dagilmamis! =D

Gizzy said...

süper olmuş ya!!!ben de kuzucuk çizdim dün gece tırnaklarıma:)

buket said...

inanılmaz güzel olmuşlar ya ben zaten kırmızı oje hastasıyım tek kelimeyle süper olmuşlar:)

TÜLİN-sihirli tatlar said...

ne guzel olmuş bunlarrrr:)çok sevdim.

zivizivi said...

tırnaklar harika.. çok yakında bende bi konad nail stamp siparişi vericem.. sen nerelerden alıyorsun? önerebileceğin siteler neler?

Lokum Hanim said...

Pell-in: Ben de dantelleri cok seviyorum. Romantik onlar :) Bu desende aslinda tirnak ucuna uygulanabilirdi ama tirnaklarim cok kisa :)

Trincess: Diyorum seviyorum Seche Vite yi ben :) Tabi senin onerilerini de uygulamaya calistim tesekur ederim :)

Gizzy: Gordum senin kuzucuklari da nasil tomis sirinler ellerine saglik canim :)

Buket: Bende severim kirmizi bide siyahla beraber super :)

Tulin: :)

Zivizivi: Tesekur ederim canim. Dur verme siparis benim giveawayi bekle, hepsini anlaticam :)

cicibebe said...

mükemmellerrrr dantel ve kırmızı çok hoşşş olmuş :)

Lokum Hanim said...

Evet bende onlarin dostlugundan cok memnunum :)

kar said...

wuuu! az önce şans eser, rastladım bloguna. süpermiş. çok hoşuma gitti. şimdi bir kaç şey soracağım. ben de oje sürmeyi çok severim ancak son günlerde tırnaklarım kat kat ayrılmaya başladı. daha önce çeşitli sertleştiriciler kullandım ama bana mısın demedi. nürtricina nın hand and nail cream kullandım. eskiden de olmuştu o zaman iyi geldi ama yok bu sefer o da. sonra sephora dan nail balm aldım. o da yok. en son watsondan deborah titanium oje aldım. henüz etki görecek kadar kullanamadım ama ben o da etki göstermezse diye bir de sana sorayım :) önereceğin bir şey var mıdır?

bir de o güzel desenleri nasıl yapıyorsun tırnaklarına :)

Lokum Hanim said...

Cok sevindim blogumu sevdigine :) Canim ben sana mail atiyorum hemen :)

Post a Comment