Monday, March 1, 2010

OPI- Over The Taupe ve digerleri...

Ayse benden bir once ki postumda karsilastirdigim OPI- You don't know jacques ve Chanel 505'e birde OPI- Over The Taupe'yi eklememi rica etti. Bende bu renkte bulundugu icin hemen sizler icin denedim.

DSC08111

Resimde de goruldugu gibi You Dont Jacques digerlerine gore birazcik daha koyu. Over the taupe gene birazcik koyu ama Chanel 505'e en yakin renk.


DSC08113


Siz bence bu yakin renklerden birini tercih edin ve bu rengi edinin. Seneye bulunamayacagindan eminim. Bu tarz renkler bir donem satista oluyor, sonra kaldiriliyor. Boyle bir renk ne kadar modasi gecse de kullanilir,kullanirim. Bir de her gun kullanilabilecek rahat bir renk oldugunu dusunuyorum.

Hamis: Sizlerden istek geldikce ben daha cok memnun ve mutlu oluyorum. O postu hazirlamak benim icin ayri bir anlam kazaniyor. O nedenle eger aklinizda bir soru varsa lutfen benimle iletisime gecin.

xo

10 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Marjo on makeup frenzy said...

Over The Taupe çok güzelmiş, YDKJ onun kadar güzel durmuyor. Açıkçası Chanel 505 almayı düşünmüyorum (istesem de bulamam, eski sezondu bu renk değil mi?), çok sık kullanacağımı sanmıyorum rengi ama OPI olanı kesin alırım.. :)

Öykü said...

Bunlarin yanina bir de Metro Chic koymak gerek. Onun icinde daha cok mor var yalniz.

Lokum Hanim said...

Marjo'cum sana Opi leri oneririm sekerim. Chanel o kadar paraya degmez :)

Oyku: Ay evet ben onu da ekliyim bi ara hic aklima gelmemisti. Severim o rengi, tesekur edeirm canim :)

aysse said...

teşekkür ederim :)))))))

Lokum Hanim said...

Yardimci olduysa ne mutlu bana :)

Anonymous said...

hiçbir yerde 505 bulamadım... 1-2 yere telefonumu bıraktım, gelince arayacaklar ama şimdilik flormar M105 ve M122 aldım... fena diiller

Lokum Hanim said...

Hic bilmiyorum inan Turkiye de nerde satiliyor ama bu renklerde yerini doldurur sanki =)

Lokum Hanim said...

Bu arada Marjo Sevil'den almis canim..

Kız kıza toplandık said...

tirnaklar resmen cam gibi!!! uzerinden seni ve kamerani gorebiliyoruz. bir nazar boncugu koy lutfen su blogun bir kosesine! nerde essie veya opi gorsem nasil kulaklarini cinlatiyorum bir bilsen...suaralar fildir fildir gozlerim opinin ph agentini ariyor ama bulamiyorum. bunun bir alternatifi var mi allah askina? sevgiler!

Lokum Hanim said...

Cok cok cok tesekur ederim =) Degmez nazar benim izleyicilerimden, kotu bakmazlar diye dusunuyorum =)
Ben essie ve opi faniyim bayiliyorum renklerine,kalitesine,... :)
Var tabii nerdeyse her markanin bu tarz urununu cok rahat bulabilirsin ORly Bonder da bunlardan biri.Bu arada ben kullanmiyorum cunku cok uzun sure tirnaklarimda oje tutmuyorum. Bu nedenle hangisi dersen bilemem =( Ama genelde burda OPI kullaniliyor. Ondan OPI i yazdim :)

Post a Comment