Friday, August 13, 2010

Zuzu Kutlama 4- Flormar Hakkinda Aciklama

Scroll down to read English!


Merhaba,

Normal kosullar altinda bugun Flormar yarismamizi sonuclandirmamiz gerekiyor. Fakat bloggerdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle bir kisim yorumlariniz spam kutusuna dustu. Ozellikle link icerenler. Spam degildir, yayinlansin dedigimde ise yorumlariniz kayboldu.

Bu sekilde kaybolan yorum sayisi cok fazla. Flormar ekibi ile birlikte bu arkadaslarimizin haklarini korumak adina yarisma suresini 1 hafta kadar uzatma karari verdik.

Yarismaya katilanlar burayi tiklayip, yorumlarini bir kez daha kontrol etmelerini rica ediyorum. Eger yayinlanmadi ise lutfen tekrar yazin..

Katilan herkese cok tesekur ederim.

Sevgiler,
Zuzu


profilo 110x61,5


My Dear Followers,

Under normal conditions, today I am supposed to launch our new giveaway. Unfortunately, I have a problem from Blogger. Most of teh comments are directly going to spam box which are definitely not spam. When I pushed button that are not spam,now they are all invisible. (Specially comments with link)

Because of that reason, I lost too many comments. I don't want to put people that position. I want to give them extra 1 week to check their comments and attend again. This was not happened only for giveaway post, in most of posts!

Sorry for that inconvenience situation..

But good news next week, I will have an international one =)

XO
Zuzu

4 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

pelininstyle said...

Bugun ben de blogun ingilizce versiyonunda hediye verirken random pick sacmaladi:( ilk defa da hediye veriyorum cok uzuldum. sonra duzelttim. iki kisiye vermeye karar verdim. Bazen teknoloji kurbani oluyoruz. uzulme

Lokum Hanim said...

Kotu oldu ama sonucta planliyorsun birseyler ve senin elinde olmayan sebeblerden aksiyor neyse artik ne yapalim bu sekilde olmasi gerekiyormus =)

Pelin kuzum saat kac oldu uyusana sen artik =) Birde o kirmizilara bayildim =)

Özlem'in Güncesi said...

Sonuçları ne zaman açıklamayı düşünüyosunuz. 1 haftayı geçti yanılmıyorsam..

Lokum Hanim said...

Bir hafta ekstra verdigimiz hafta cuma gunu yani dun bitti. Yarisma katilimini daha fazla kabul etmiyorum. Yarisma sonuclarini da en gec pazartesi aciklamaya calisacagim.
Bu arada ben Amerika'da yasadigim icin zamani size gore 10 saat geriden geliyorum =) O nedenle zaman karmasi da olabilir. Ben kendi zamanima gore yapiyorum =)

Post a Comment