Wednesday, September 15, 2010

Sephora- Chic&Rebel

Sephora koleksiyonumuzu son rengimiz gri ile bitiriyoruz..

Sephora ojeler hakkinda genel bir yorum yapmak gerekirse:

"Fırça alışık olduğumuz gibi ince uzun değil; tam tersi kalın ve kısa. Bunun nedeni birazcik da siselerinin kucuk olmasindan kaynaklaniyor. Alisana kadar sürmesi zor ama kremsi yapısına alışınca akıcılığı sürümünü kolaylaştırıyor. Ojelerin tek sorunu, şişesinin dengesiz olması; ojeyi alırken şişe devrilecek gibi oluyor, moment-denge problemi var yani :) Onun dışında esmer tende nasıl durur bilemiyorum ama benim beyaz tenimde çok güzel durdu, ben çok beğendim :)"

CK-GC

Ojeler her seferinde iki kat uygulanmistir, ustlerinde ust koruyucu cila bulunmaktadir.

Bu arada mavi renk - Swimming Pool icin minik bir hatirlatmma: Aslında güzel bir laciverti var ojenin.. ama fotğraflarda smurf mavisi gibi görünüyor, tırnakta kesinlikle o kadar açık renk değil.










*Urunler firma tarafindan deneme amacli gonderilmistir. Iletisim icin insideofmypurse@gmail.com

** The product(s) in this post were provided to me by the public relations company or the manufacturer for consideration.

8 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Olya said...

omg!!! this color is on my top list! i've been into reds lately, but after seeing this color, I'm done with red and looking forward to GREY!!!!

Tirnaklar Fora said...

benim frankenin aynısı yaaa bayıldım buna

Lavanta Bahçesi said...

gri oje istiyordum ve bu rengi çok sevdim, bulduğum yerde alırım :) paylaşım için tşk.

üzüm kuşu said...

rengi çok güzel

tarih84 said...

ojelerdeki devrime bayıldım.son yıllarda sektör o kadar genişledi ki artık konuşulan parlakmış matmış simliymişdende öte sanat ışığı renklerin keşfi.bu oje rengini gördüğümd eişte dedim işte bu sen bu rengi edinmeliyim. eskiden belli renkler ve o renklerin açığı koyusu vardı şimdi ise yepyeni bir ışıklı yol bizlere serildi. bu sene bu renkde birçok kazak gördüm. bu renge neredeyse birebir kotonda tshirt bile gördüm. her yeni günde başlangıçta seçtiğimiz giysiye eşlik edecek bir tür. süpperrr.

pelininstyle said...

Harika durmus hakikaten. Sephora'nin gecen sene siyah ojesini almistim Placebo konseri icin:))) Yolda surerim diye:) Sevmistim:) Sonra bir ay once petrol yesilini aldim daha hic surmedim:) Surucem:)
Bu rengi cook begendim sana coook yakismis

francesca mckennitt said...

Bu serinin en güzel rengi sanırım, lime green'le birlikte :)

__fstk said...

huuhhhh bayildim ben bunaaaa:O

Post a Comment