Monday, February 21, 2011

Top Shop - Future


Scroll down to read in English!


Heavy koleksiyonundan ben alisveris yaparken sadece Future ve Grunge adli ojeler vardi. Fakat simdi kontrol ettigim de bir tane de gri yanardonerli bir renk eklediklerini gordum. TopShop'in kendi sayfasindan bu rengi gorebilirsiniz.

Renk bulunmasi cok zor bir renk degil. Zaten daha onceden konuk yazarlariminda tanittigi 2 yerli oje rengine cok benziyor. Bu yazilara ulasmak icin buraya ve buraya tiklayabilirsiniz.

Ust kat koruyucu cila kullanmadim ve 2 kat uyguladim.






When I ordered this polishes from Heavy Collection, they had only Grunge and Future. But right now, they have one more color which is grey. You can see it from Top Shop's website.

This is not a unique color. You can easily find dupes.

Only 2 coats without top coat.

13 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

pelininstyle said...

Ben bu renkleri cok seviyorum:) cok begendim :)

nail crazy said...

maybe not unique but still awesome to me :-)

Cansın Ekşi said...

Bende pastel 23 var buna çok benziyor

visnetadindaa.blogspot.com

Une Ruxi à Paris said...

I am loving these polishes, seems lile Topshop has done a good job with their line o nail laquer.

çilek çürüğü said...
This comment has been removed by the author.
fashion by kitty said...

çokk güzelmiş rengiii :) blogunu begenrek takip ediyorum senide bloguma beklerm izleyicim olursan çok sevinirim sevgilerle kitty:)

http://fashionbykitty.blogspot.com/

Anonymous said...

çok güzel..

bu arada blog sahibesini ve herkesi bloğuma beklerim.. :))

http://sutlugofret.blogspot.com/

Lokum Hanim said...

PElininstyle: Guzel renkler ama biraz piriltisizlarini daha cok seviyorum =)

Nail Crazy: You are not =) IT is kinda classic =)

Cansin Eksi: Onu hic gormemistim =) Oneri icin tesekkurler =)

Une Ruxi a Paris: So true! Top Shop made really amazing colors but I cant say the same thing for quality actually I should say for this price to this quality =) It is more expensive then essie, opi, china glaze but they are all better than Top Shop...

Fashion By Kitty & Siyah Sut: Cok tesekkur ederim =) Ben cok memnun olurum bu sekilde blog davetlerinden cunku bu sayede bircok yeni blog ile tanistim. Hemen sizleri de ziyaret ediyorum yalniz benim hesabim da olusan bugdan dolayi bazen izleyiciler arasinda gozukemiyorum. Bu benim elimde olan bir durum degil otomatik olarak beni izleyici arasindan atiyorlar, boyle bir durum olursa akliniz da olsun =)

ibegum. said...

:) ben bu blog sayesinde tırnak yemeyi braktım a dostlar! gerçekten,öss'nin bende bıraktığı en acı mirastı,üniversite boyunca minnacık tırnaklarla gezdim ama burayı okudum,ilham aldım ve seninki kdr büyük olmasa da makul bir oje koleksiyonum var artık:) uzadılar,kendilerini topladılar tırnaklarım! ilham kaynağısın yani,hep böyle devam lütfen:)
topshop grunge'ı daha çok sevmiştim ama bu renk de ayrı çarpıcı:)

http://thebeehivee.blogspot.com ,buralara da beklerim:)

Anonymous said...

güzelmiş :) Buyurgel © 2011

Stil Direktoru said...

Çok şık bir ton bende var naber :))) Kuzum bu arada sosyalleşmeni yerim onu da takibe aldım hayırlı olsun yeni mekan öperim

Lokum Hanim said...

ibegum. : Nasil guzel bir yorum nasil mutlu oldum =) Her seferinde kocaman gulumsuyorum. Tirnaklarinin sekil almasina ve artik rengarank oluslarina de ayri mutlu oldum. Hep oyle piril piril olsunlar =)

Anonymous: Tesekkur ederim =)

Stil Direktoru: Sana da pek cok yakisir Edo'cum =) Yok minnosum yaa yazamiyorum, sosyallesemedim bir turlu =) saka bir yana dashbourduma ulasamiyorum, bug mi ne varsa aylardir yok! Simdileik Bir tek cantamin icindekiler deyim =)

Zeynep said...

beyaz showda jansette aynı ojeyi kullanmıstı süper bir renk

Post a Comment