Wednesday, August 17, 2011

Poll (Dark Nails In The Summer?)

Su yazimda dedim ki ben sicak havalarda koyu renk oje sevmiyorum, sanki iki kere sicagi hissediyorum. Instyle okuyucularina gore ben sadece %22'lik bolumdeyim =)

Ya siz?





In that post I mentioned that I dont like dark nail polish in summer time. Suprisingly, Instyle readers think its hot!

How about you? Do you like dark nails in summer?


Source: Instyle August 2011

7 ♥ MUTLULUK KAYNAGIM YORUMLAR- COMMENTS ♥:

Nimo said...

Fazlasila sacma !hatta mumkun oldgunca koyu renk oceden ko$arak kaciyorum ben yazin... Bende seninle ayni yuzdedeyim panik yok, yalniz degilsin :)

Akuma Kanji said...

I don't really fancy dark colours on nails during summer :( Since this week started I haven't gone to the beach so I was wearing Black and Gold by BYS but yesterday I had to remove it 'cause I'm going to the beach today and despite having some golden in it it's mainly black and beach+black???? I don't think so. The dark colours are warm so they go for winter while brighter go for summer. But this doesn't mean we can't change sometimes, right? :P

nily21 said...

gündüz asla ama gece rock konserine falan gidersem (!) belki koyu renk sürebilirim... Yazın cıvıl cıvıl renkler dururken niye koyu renkleri tercih edeyim ki? Zaten kışın kullanıyoruz :)
www.trendyandfriendly.blogspot.com

nm said...

koyu renkleri de canlı renkleri de ayrı seviyorum ve hem yazın hem kışın sürüyorum =D

evrim said...

I love it! Koyu renkler butun sene olur bence,giydigine bagli
http://maffionista.blogspot.com/

Begooo said...

Valla ben her parmağıma ayrı renk oje süren biri olarak, koyuymuş, açıkmış, neonmuş, pastelmiş hiiiiiiiiiççççç takmam. O an içimden ne geçerse onu sürerim. Yıllar boyu gotik takılan bir insan oldum :) Simsiyah giyindim, simsiyah ojeler sürdüm. Ama sanırım artık çok sıkılmış olacağım ki, uzun bir zamandır koyu renk oje sürmedim. Hep neon, cart ve pastel renkleri tercih ediyorum... Fakat siyah ojelerimi de özlemedim değil hani ;)

Bu arada seni blogroll'uma koydum hayatım. Sonunda nasıl yapılacağını öğrendim ve hemen harekete geçtim :) Haber vereyim dedim.

Sevgiler,
Begüm
http://www.pinkbubu.com

Bubble* n said...

http://bubble-n.blogspot.com/

Post a Comment